Відбулася відкрита лекція д.е.н., професора Інни Лазаришиної на тему «Бухгалтерський облік як інформаційна база прийняття управлінських рішень»

21 серпня 2023, 16:00

Відкриті лекції є однією з важливих форм обміну досвідом науково-педагогічних працівників. Ця форма навчальної роботи  активно застосовується на кафедрі статистики та економічного аналізу.

21 серпня 2023 року відбулася відкрита лекція професора кафедри статистики та економічного аналізу Інни Лазаришиної на 2 курсі ОС «Магістр» факультету аграрного менеджменту з дисципліни «Контроль та оцінка результатів діяльності» на тему «Бухгалтерський облік як інформаційна база прийняття управлінських рішень». Було розглянуто актуальні питання, які є  необхідними у роботі менеджера, щодо ролі, значення, сутності бухгалтерського обліку, використання облікової інформації у системі операційного і стратегічного менеджменту.

Відкрита лекція проф. Інни Лазаришиної отримала схвальну оцінку студентів і науково-педагогічного персоналу, представників деканату економічного факультету НУБіП України.

 

 

Заступник декана ЕФ НУБіП України,

к.е.н. доцент Леся Воляк 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook