Наставники розпочинають серію зустрічей зі студентами

21 серпня 2023 року
Факультет аграрного менеджменту, онлайн

17 серпня 2023 р. в дистанційному форматі відбулася перша у 2023-2024 навчальному році організаційна година зі студентами 4 курсу 5 групи факультету аграрного менеджменту.

Наставник студентської групи, доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Альона Тюріна, підвела підсумки літньої екзаменаційної сесії, поділилася останніми новинами та подіями факультету та університету, висвітлила деякі плани на новий навчальний рік. Так, на жаль, з числа студентів університету вибула Вікторія Блоха, а на вакантне бюджетне місце комісією рекомендована студентка групи, що показала не тільки активність у навчальній, а й в науковій роботі, Аліна Семенюк.


Оскільки для студентів групи це випускний рік, важливим питанням було обговорення алгоритму вибору наукового керівника та теми бакалаврської кваліфікаційної роботи. Тож, наставник групи ознайомив студентів з профілями НПП кафедри та сторінками сайту на яких розміщена інформація необхідна для успішного вибору та відповіла на хвилюючі питання.


Кожен із присутніх на зустрічі коротко розповів про зміни, які відбулись у його житті та висвітлив актуальні питання, які потребують вирішення. Згадали і про студентів групи Олександра Печалова та Дем’яна Кутицького, що добровільно вступили до лав ЗСУ та успішно поєднують навчання з обороною нашої держави.

В процесі обговорення графіку навчального процесу, студенти висловили бажання по можливості збільшити тривалість очного навчання, відзначивши, що аудиторне навчання сприяє кращому опрацюванню навчального матеріалу.

Завершили зустріч взаємними побажаннями успішного навчального року та закликом дбати про власну безпеку!

Наставник 5 групи 4 курсу
доцент Альона Тюрін
а

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook