Ділимося враженнями від першого навчального тижня

20 серпня 2023 року

Студенти-першокурсники НУБІП України, що обрали спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» вже приступили до навчання. Перший тиждень приніс масу вражень і нових знайомств, цікавих зустрічей і корисних знань.
Про свій досвід розповіли студенти групи МВ-23001б, які встигли урочисто принести присягу першокурсника, поспілкуватися з ректором НУБІП України Станіславом Ніколаєнком, відвідати Музей історії НУБІП України і навіть взяти участь у міжнародному дипломатичному заході високого рівня. А окрім того, ще й долучитися до різноманітних спортивних команд, творчих колективів і інтелектуальних клубів. Тож їм слово!

Ірина Балинець: «Перші дні в Університеті були божевільними. Маса вражень, веселі і «прикольні» одногрупники, недоспані ночі, прогулянки Києвом - поруч пейзажна ВДНХ. Перше враження – неймовірно красиве й урочисте свято, зовсім не схоже на шкільні заходи. Усе так, як я очікувала, і навіть краще. Дуже тішуся, що вступила саме в НУБІП України. В цьому університеті дуже гарна природна зона, що вже є рідкістю серед інших університетів. Наші одногрупники здружилися ще в перший день, мені пощастило зустрітись з цими людьми, які підтримують один одного та мотивують і ми вже поступово стаємо однією командою та навіть близькими людьми».

     

Тая Валяєва: «Цей тиждень в НУБІП України був дуже насиченим. Мене приємно вразив обізнаний викладацький склад. Наша група сформована чудово, бо налічує в собі цікавих особистостей з різними поглядами, життєвим досвідом і чіткою громадянською позицією».

Мар’яна Білошапка: «Перший тиждень навчання був досить пізнавальний та цікавий для мене. Я ознайомилась з територією університету, познайомилась з викладачами, почала вивчати нові предмети. Для мене дуже важливо отримати якісну освіту, і я сподіваюсь, що я її отримаю саме тут, в НУБІП України. Очікую від навчання тільки найкращих результатів та буду сумлінно працювати над цим».

Софія Бровченко: «Дні, що промайнули, були дуже насиченими та цікавими. Звісно, на початку трішки страшно було, тому що нові знайомства, новий навчальний заклад і взагалі доросле життя. Нам провели цікаву екскурсію про історію університету і була дуже пізнавальна зустріч з ректором та іншими викладачами. Група зібралася дуже класна і всі відразу здружилися. Сильних труднощів поки не було, але звісно вчитись буде нелегко. Я впевнена, що попереду на нас чекає багато цікавих заходів!»
Кафедра міжнародних відносин і суспільних наук НУБІП України зі свого боку вітає своїх нових студентів, що вже стали частиною єдиної родини міжнародників і обіцяє, що і в подальшому на них чекатиме насичена та різноманітна діяльність.

 

 

Богдан Грушецький,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook