Участь Наталії Вдовенко в засіданні Науково-технічної ради Державного агентства меліорації та рибного господарства України: традиції та співпраця

18 серпня 2023, 15:15
Державне агентство меліорації та рибного господарства України

     Наталія Вдовенко, д.е.н., проф. традиційно прийняла участь в засіданні науково-технічної ради Державного агентства меліорації та рибного господарства України 18.08.2023 року в рамках виконання завдань з наукової роботи кафедри. Вчена активно долучилася до обговорення актуальних питань розвитку рибальства та збереження водних ресурсів. В ході засідання були порушені важливі теми, такі як розвиток інфраструктури рибальства, впровадження новітніх технологій у галузі рибного господарства, а також питання сталого використання водних біоресурсів.

     Наталія Вдовенко поділилася своїми думками щодо необхідності сприяння наукових досліджень у сфері рибного господарства та вдосконалення співпраці між державними органами, науковцями та представниками рибальської спільноти.
     Вона також підкреслила важливість екологічного підходу до рибальства та необхідність розвитку програм зі збереження водних екосистем. Дані висновки було зроблено і в процесі отримання результатів виконання наукових тем кафедри: «Прикладні рішення забезпечення конкурентоспроможності рибного господарства у нових умовах функціонування національної економіки»
 
 
 
     Чергове засідання науково-технічної ради стало важливою платформою для обговорення стратегічних напрямів розвитку рибного господарства в Україні. Учасники зустрічі обмінялися досвідом та ініціативами, спрямованими на покращення стану водних ресурсів та підвищення ефективності рибальства.
 Наталія Коробова, к.е.н.,
доцент кафедри глобальної економіки
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook