Посвята в студенти факультету аграрного менеджменту НУБіП України – перші кроки студентського життя

14 серпня 2023 року

   На факультеті аграрного менеджменту здійснюється підготовка висококваліфікованих фахівців з менеджменту та маркетингу, які здатні приймати обгрунтовані рішення з управління персоналом, виробництвом, ринком, зовнішньоекономічною діяльністю і можуть забезпечити ефективне функціонування національної економіки.

   Урочистості з нагоди посвяти у студенти 2023 року вступу розпочались із заслуховування та виконання Гімну України.

   З вітальним словом до першокурсників звернувся декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук, який розпочав свій виступ з хвилини мовчання у пам’ять за загиблими воїнами, що боронили нашу країну, серед яких випускник факультету аграрного менеджменту Сергій Романчук.
   Декан розповів про діяльність факультету, зауваживши, що факультет аграрного менеджменту постійно розвивається і у 2021 році зайняв десяту позицію у рейтингу Forbes найкращих факультетів України з цього напрямку. Сьогодні, завдяки спільній  плідній співпраці та старанням, НУБіП України  – це більше, ніж платформа для набуття вмінь і навичок, це місце безпеки, підтримки та постійного розвитку.
   Анатолій Остапчук побажав студентам успіхів, з надією, що майбутнім фахівцям вдасться стати тією управлінською елітою нашої країни, яка виведе її з економічної, духовної, політичної кризи й сприятиме утвердженню України, як могутньої, по-справжньому незалежної держави.
   Завідуючі кафедр факультету аграрного менеджменту Олена Ковтун, Тетяна Балановська, Валерій Бондаренко, Микола Талавиря, Тетяна Власенко виступили з вітальними словами та настановами першокурсникам, побажавши стати професійними фахівцями під мирним небом нашої країни.
   
 
   Голова сенату студентської організації факультету аграрного менеджменту Владислав Косенюк та голова студентської ради гуртожитку № 2 Іванна Кузуб приєднались до вітань та запросили до дружньої команди органів студентського самоврядування факультету.
 
   В урочистій атмосфері першокурсники зачитали Присяги студента НУБіП України та пообіцяли неухильно дотримуватись всіх зазначених пунктів.

Шановні першокурсники! Бажаємо Вам успішного та мирного навчального року!

Лариса КАРПЕНКО 
заступник декана факультету 
аграрного менеджменту
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook