Урочистий початок студентського життя

14 серпня 2023 року
     Сьогодні 14 серпня 2023 року, на економічному факультеті Національного університету біоресурсів і природокористування України, відбулася Урочиста посвята в студенти! Незважаючи на складний воєнний час та завдяки злагодженій підготовчій роботі дружнього колективу факультету старт навчального процесу відбувся святковий та урочистий.
    
    В святковому зібранні прийняли участь і виступили, декан економічного факультету, професор Анатолій Діброва, проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку, академік НААН України Сергій Кваша.
       Першокурсники мали змогу познайомитися із керівництвом факультету, завідувачами кафедр, кураторами академічних груп. Зустріч пройшла у надзвичайно піднесеному патріотичному дусі з вшануванням пам’яті полеглих захисників України.
     Колектив кафедри фінансів, на чолі із в.о. завідувача кафедри д.е.н., професором Швець Наталією Романівною, активно прийняв участь у святково-патріотичному заході та долучився до привітань першокурсників.
      Куратори 1 курсу, асистент кафедри фінансів Максим Клименко та доцент кафедри банківської справи та страхування Руслана Мамчур, провели першу зустріч із студентами 1 курсу освітніх програми «Корпоративні фінанси» та «Фінанси та кредит» на якій познайомилися з групами, допомогли обрати старосту групи, познайомили із особливостями організації навчального процесу в університеті та відповіли на запитання студентів. Потім була ознайомча екскурсія 10 навчальним корпусом та територією університету.

Шановні студенти, зичимо всім творчої наснаги, ентузіазму та наукового натхнення у новому 2023-2024 навчальному році!
 
Інна Долженко,
доцент кафедри фінансів

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook