В новий навчальний рік з новими силами, завданнями та перспективами

14 серпня 2023 року

14 серпня 2023 року відбулося перше в новому навчальному році засідання колективу кафедри міжнародних відносин і суспільних наук.

Розпочала засідання кафедри т.в.о. завідувача кафедри, доцент Вікторія Хвіст, яка, насамперед, підсумувала роботу та результати проведеної кафедрою міжнародних відносин і суспільних наук вступної кампанії 2023 року на ОКР «Бакалавр» та «Магістр» за спеціальністю «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».
Далі було окреслено основні завдання, що стоять перед кафедрою та акцентовано увагу на найголовнішому: проведення та завершення вступної кампанії; підготовка до проходження акредитації ОНП «Історія України» зі спеціальності 032 «Історія та археологія» третього (освітньо-наукового) рівня; підготовка та проведення всеукраїнської конференції до Дня незалежності 24 серпня та міжнародної науково-практичної конференції «Міжнародне становище України в умовах російсько-української війни (2014-2024 рр.)» в лютому 2024 року; збільшення баз практик з дипустновами та інші нагальні питання.

Колектив кафедри спільно обговорив питання, які потрібно вирішити найближчим часом: підготовка та атестація ЕНК, видання методичних матеріалів, поселення студентів до гуртожитків тощо. Були заслухані доповіді аспірантів, що навчаються за спеціальністю 032 "Історія та археологія" та затверджені їхні звіти з виконання плану науково-дослідної роботи.

     

Підсумовуючи, т.в.о. завідувача кафедри висловила впевненість, що професійно потужний та досвідчений колектив кафедри міжнародних відносин і суспільних наук з гідністю впорається із всіма викликами та має чудові перспективи для подальшого розвитку.

 

 

 

 

 

Вікторія Хвіст,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook