Профорієнтаційна робота: спільні зусилля

23 лютого 2015 року

20 лютого 2015 року об’єднаними зусиллями науково-педагогічних працівників гуманітарно-педагогічного факультету, економічного факультету та науково-навчального інституту енергетики, автоматики і енергозбереження було проведено профорієнтаційну роботу у ліцеї "Голосіївський" № 241 м. Києва.

Майбутні абітурієнти дізналися про унікальність Національного університету біоресурсів і природокористування України, специфічність якого полягає у поліпрофільності підготовки майбутніх фахівців.

К.ф.-м.н., доцент кафедри вищої та прикладної математики Батечко Н.Г. висвітлила історію створення і розвитку університету, наголосивши на тому, що НУБіП є потужним науковим центром із могутніми науковими школами. Більш детально вона розповіла про напрями підготовки, за якими навчаються студенти ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження.

Заступник декана економічного факультету, к.екон.н., доцент Лабенко О.М. зазначив, що університет славиться своїми випускниками, які є висококваліфікованими, компетентними фахівцями. Окрім того, студенти, які навчаються на денній формі навчання і володіють іноземними мовами, мають можливість навчатися і працювати за кордоном. Олександр Миколайович доніс інформацію учням про напрями підготовки фахівців на економічному факультету.

На важливості духовного розвитку особистості наголошувала к.пед.н., доцент кафедри педагогіки Виговська С.В., яка розповіла майбутнім вступникам про гуманітарно-педагогічний факультет, що має вже півстолітню історію. Одинадцятикласники отримали вичерпну інформацію та буклети про підготовку майбутніх соціальних педагогів, філологів-перекладачів та викладачів вищих навчальних закладів.

   

Перед майбутніми абітурієнтами також виступила випускниця ліцею, а нині студентка третього курсу факультету тваринництва та водних біоресурсів Туренок Лілія, яка розповіла, що студентське життя – це не тільки навчання, а й можливість реалізувати себе у різноманітній дозвіллєвій діяльності.

Світлана Виговська,

кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook