Разом до стабільного та справедливого міжнародного співтовариства

10 серпня 2023 року

Триває вступна кампанія до Національного університету біоресурсів і природокористування України. Вже шостий рік поспіль багато абітурієнтів обирають спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії». Це не дивно, адже міжнародні відносини відіграють важливу роль в утвердженні миру та сприяють співробітництву між країнами. Ми розпитали студентів-першокурсників про те, що вони очікують від навчання.
Олександр Балуда відзначає свою зацікавленість у вивченні іноземних мов, комунікації з людьми. Про високу якість навчання в НУБіП України хлопець дізнався від випускниці нашого університету, а потім ще багато читав додаткової інформації. Олександр прагне активно брати участь у суспільному житті факультету, а також займатися спортом, зокрема долучитися до футбольної команди та здобувати з нею лише перемоги. «В майбутньому, - підкреслює він, - хочу приносити користь своїй країні і народу».

Владислава Юрченко обрала кафедру міжнародних відносин і суспільних наук гуманітарно-педагогічний факультет НУБіП України завдяки тій інформації, яку дізналася з соціальних мереж. Спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» є цінною для неї з огляду на можливість у майбутньому представляти Україну на міжнародній арені, розвивати нашу країн та популяризувати її. Дівчина переконана: «Вірю, що все буде добре й настане мир у моїй країні!».

Олександр Воронов вперше познайомився з НУБіП України ще кілька років назад, коли будучи школярем виступав у зимових театральних виставах. А спеціальність була обрана заради того, щоб працювати на розвиток іміджу України. Олександр очікує на продуктивне навчання, наукову співпрацю та міжнародну взаємодію.

Діана Рябокінь впевнена, що саме кафедра міжнародних відносин і суспільних наук з її відомими фахівцями є для неї ідеальним вибором для подальшого навчання. Ще у школі дівчина брала участь у дебатах і брейн-рингах з міжнародних питань, де навчалася аналізувати складні ситуації, розвивати стратегічне мислення та знаходити конструктивні рішення. «Однак, - зазначає вона, - мої знання та навички – лише початок мого шляху в цій галузі». Діана прагне вивчати більше про глобальні виклики, розвивати свої мовні компетенції, щоб уміти ефективно комунікувати з представниками інших країн і культур. А в майбутньому – за допомогою належного розуміння політичних і економічних аспектів долучитися до розбудови стабільного та справедливого міжнародного співтовариства.

Переконані, що наші нові студенти та студентки завдяки високій умотивованості, жазі знань і наполегливій праці цілком реалізують свій потенціал і отримають омріяну професію!

 

 

Богдан Грушецький,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook