Абітурієнтка Альона Лакатош обирає першим пріоритетом спеціальність 081 – Право в НУБіП України

2 серпня 2023 року
     Лакатош Альона Іванівна – майбутня студентка Національного університету біоресурсів і природокористування України, юридичного факультету, спеціальність 081 Право. Сьогодні розмова з нею про вибір майбутньої професії та очікування від навчання в університеті.

-  Вітання, Альоно! Розкажіть, будь ласка, про себе.

-  Я закінчила Верхньовизницьку школу. У школі улюбленими предметами були: історія та правознавство. Завжди багато читала, активно цікавилась суспільним життям рідного Закарпаття та країни в цілому.

-  Чому обрали саме спеціальність 081 Право?

-  У своєму мотиваційному листі на ім’я ректора університету, академіка Станіслава Ніколаєнка, я зазначила, що завжди мріяла працювати у сфері права, оскільки вважаю, що правова освіта відкриває безліч можливостей для розвитку та внесення позитивних змін у суспільство. Робота юриста є непростою та самовідданою, але можливість допомагати простим людям у захисті їх прав мене надихає та стимулює.  

-  Що вас приємно вразило при знайомстві з університетом?

-  Перше, це ставлення членів приймальної комісії факультету. У мене були певні питання щодо реєстрації електронного кабінету, незважаючи на зайнятість, відповідальний секретар Юлія Канарик у телефонному режимі допомогла мені пройти реєстрацію і відповіла на всі питання.

По друге, я дізналась, що на випадок  вимушеного дистанційного навчання в університеті працює спеціальна навчальна платформа, де можна знайти всі лекції, поспілкуватись з викладачем, здати завдання. Вважаю, що мати такі можливості дуже важливо у нинішній період.

Щиро дякую, Альоно, за відверту розмову,

чекаємо вас у лавах студентів Національного університету біоресурсів і

природокористування України

Розмову провела

доцентка кафедри цивільного та господарського права

Лілія Панькова

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook