Дєонісій Луневський обирає спеціальність 229 «Громадське здоров’я» на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України, щоб стати фахівцем для підвищення якості і тривалості життя населення

1 серпня 2023 року
  • Доброго дня. Розкажіть коротко про себе.

— Добрий день. Мене звати Дєонісій Луневський, проживаю в с. Усівка Київської області, закінчив Усівську ЗОШ, люблю готувати.

  • Звідки дізналися про Національний університет біоресурсів і природокористування України?

— Про НУБіП України дізнався з мережі Інтернет, зайшов на сайт університету та відвідав День відкритих дверей факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

  • Що стало вирішальним у виборі спеціальності 229 "Громадське здоров'я"?

— По закінченню школи виникло бажання реалізувати себе в професійній діяльності що стосується поліпшення здоров’я населення. Відвідавши День відкритих дверей факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК остаточно вирішив, що буду вступати саме сюди на спеціальність 229 “Громадське здоров’я”. Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК мені сподобався тим, що тут дійсно нададуть якісну освіту за моєю бажаною спеціальністю, так як профільні дисципліни викладають професійні викладачі, які мають досвід у сфері медицини, зокрема, Олег Швець, к.м.н., професор, президент Асоціації дієтологів України, лікар-терапевт вищої категорії, лікар-гастроентеролог вищої категорії, лікар-дієтолог вищої категорії.

  Розумію, наскільки важливо мені отримати вищу освіту за спецільності 229 “Громадське здоров’я”, яка розвивається в Україні, та стати тим фахівцем, який допоможе підвищити якість і тривалість життя населення. Це впершу чергу буде корисним у розбудові України після нашої славетної перемоги.

Розмову вела Наталія Слободянюк,
заступник декана, доцент кафедри
технології м’ясних, рибних та морепродуктів 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook