Юлія Завгородня: “Впевнено крокую до мети — стати фахівцем за спеціальністю 181 “Харчові технології”, тому вступаю на Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України”

29 липня 2023 року

- Добрий день. Розкажіть про себе.

- Добрий день. Мене звати Юлія Завгородня, проживаю в селі Линовиця  Чернігівської області, закінчила Линовецьку ЗОШ, професійно займаюсь фотографією та цікавлюсь харчовими технологіями.

 - Звідки дізнались про НУБіП України?

- Про НУБіП України дізналась з сторінки фейсбук Факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

 - Що було вирішальним у виборі спеціальності 181 “Харчові технології”?

- Як споживач завжди цікавилась новинками харчових продуктів, їх складом, технологіями отримання. Хотіла завжди дізнатись про особливості харчових технологій та почала читати матеріали, дивитись відео-програми, що стосуються цієї галузі.

Вподальшому в мене з’явилось хоббі - кулінарія, та з кожним роком в мене виникало ще більше бажання, щоб це стало моєю професією.

Галузь харчової промисловості дуже значуща для задоволення потреб населення у харчових продуктах.

Завжди була, а у сьогоденні ще гостріше є потреба у висококваліфікованих фахівцях для розширення асортименту харчових продуктів, контролювання їх якості та безпечності, впровадження нових технологій.

Впевнено крокую до мети — стати фахівцем у сфері харчових технологій, тому вступаю на Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК!

 

 Розмову вів
Михайло Муштрук,
доцент кафедри процесів і
обладнання переробки продукції АПК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook