НУБіП України розвиває співпрацю з бізнесом та сприяє кар’єрному росту своїх випускників!

28 липня 2023, 13:00

Випускники бакалаврату економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України – це наша гордість! Сьогодні наша розповідь про розумну та чарівну випускницю - Оксану Петренко. Дівчина закінчила школу у м. Макарів, що на Київщині. Опираючись на позитивні відгуки друзів про НУБіП України, обрала саме наш університет і стала студенткою спеціальності «Облік та оподаткування». І жодного разу не пошкодувала, адже студентське житя на бакалавраті було цікаве, насичене корисним досвідом та подіями. І головне - отримавши знання з фаху, дівчина вдало зробила перші кроки в професію при сприяні університету.

Свій перший практичний досвід Оксана отримала на третьому курсі бакалаврату, а на четвертому - впевнено приймала участь у співбесідах з працевлаштування. Так, на зустрічі із представниками компанії ПрАТ «МХП» восени 2022 р., яка проходила у НУБіП України, дізналась про набір студентів на дуальну форму освіти, з подальшим працевлаштуванням. “Про цю компанію ми чули неодноразово на лекціях, МХП нам приводили завжди в приклад, так як це є один з найбільших холдингів в аграрному секторі” - згадує Оксана. І яка ж вона була щаслива, коли їй вдалось пройти відбір у дану компанію.

Зараз Оксана Петренко займає посаду фахівця у відділі закупівель напрямку виробництва, а також планує продовжити навчання у НУБіП України - у магістратурі за спеціальністю 071 “Облік та оподаткування”!

На завершення Оксана щиро бажає всім мотивованим та активним студентам вірити у свої сили та постійно розвиватися! А вступникам 2023 дає наступну пораду: обирайте НУБіП України, де можна обрати різні економічні спеціальності для реалізації своїх талантів!

 

Андрій Музиченко,

в.о. завідувача кафедри статистики та економічного аналізу 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook