Гайдук Діана – випускниця Ніжинського агротехнічного коледжу: Мій вибір –спеціальність «Облік і оподаткування» в НУБіП України

27 липня 2023 року

Гайдук Діана випускниця ВП НУБіП України Ніжинського агротехнічного коледжу обирає спеціальність "Облік і оподаткування".

 

 Що стало вирішальним у виборі професії бухгалтера?

На моє переконання обліково-фінансова та податкова сфера є дуже цікавою та має надзвичайне значення для відбудови нашої країни. Ще навчаючись коледжі я зрозуміла, що посада бухгалтера є однією з найважливіших у діяльності будь-якого підприємства, оскільки успішність роботи у значні мірі залежить від фахівця з обліку та оподаткування. Правильно пораховати податки, своєчасно подати звітність, проконсультувати керівника щодо економічних питань  це все входить в обов'язки бухгалтера. А ще маючи диплом за спеціальністю «Облік і оподаткування» є можливість працювати в аудиторських компаніях, які надають послуги з підтвердження фінансової звітності, консультують бізнес з питань ведення обліку та складання звітності, оподаткування, та багатьох питань, що стосуються ведення економічної діяльності підприємства. Врахувавши ці фактори я обрала спеціальність «Облік і оподаткування».

 

 

Звідки дізналися про НУБІП?

Наш куратор Наталія Володимирівна Потопальська та викладачі коледжу (який є відокремленим підрозділом університету) багато і цікаво розповідали про переваги навчання в НУБіП України. Тому, ще навчаючись в коледжі, я вирішила вступати в університет, а відвідавши День відритих дверей, переконалась, що університет є важливою сходинкою для реалізації моїх мрій.

 

 Які маєте захоплення?

Захоплююся музикою, співаю, обожнюю виступати на сцені. Люблю подорожувати, вже об'їздила майже всю Україну. Сподіваюсь, зможу продовжити поєднувати свої захоплення із навчанням.

 

 Які мрії на майбутнє? 

        Мої мрії орієнтовані на подальші можливості працевлаштування або організацію власного бізнесу. Я дуже хочу реалізувати себе як фахівця і принести користь нашій країні. Сподіваюсь навчання у НУБіП України дозволять мені отримати знання, широкі можливості та реалізувати їх у професійній діяльності у майбутньому.

 

Розмову вела Оксана ГАНЯЙЛО,

доцент кафедри обліку та оподаткування 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook