Абітурієнтка Єлизавета Черненко обирає першим пріоритетом спеціальність 211 – Ветеринарна медицина в НУБіП України

28 липня 2023 року
ФВМ НУБіП України

 

   Вітання, Єлизавето! Розкажіть, будь ласка, про себе.
   – Я, Черненко Єлизавета Станіславівна, народилася 20 травня 2004 року у селищі міського типу Нове, що знаходиться поруч з Кропивницьким. У цьому році закінчила з відзнакою Компаніївський фаховий коледж ветеринарної медицини.

   Чому вирішили стати лікарем ветеринарної медицини та обрали саме НУБіП України?
   – З самого дитинства я з любов’ю ставилася до тварин і хоча батьки мене з шкільних років націлювали на гуманну медицину, бо старша сестра закінчила медичний коледж у Кропивницькому і рідний дядько, мамин брат з дружиною медичні лікарі, все ж таки любов до тварин взяла верх. Закінчивши 9 клас, я поступила до вищевказаного коледжу і в подальшому ні разу не пошкодувала, що обрала саме ветеринарну медицину. Перед закінченням коледжу я відвідувала сайти багатьох університетів та була присутня на Днях відкритих дверей і детально вивчивши ситуацію, вирішила вступати до НУБіП України. НУБіП є лідером аграрної освіти в Україні, відомий в світі, тримає високі позиції в рейтингових списках університетів України, має широкі міжнародні зв’язки. Також, деякі мої знайомі, які раніше вступили на факультет ветеринарної медицини НУБіП, дуже гарно відгукуються про умови навчання, гарну матеріально-технічну базу для проведення занять та чудові умови проживання в гуртожитку.

   – Саме тому я без сумніву подала документи до приймальної комісії, обрала факультет ветеринарної медицини НУБіП України вказавши першим пріоритетом і впевнена, що саме тут отримаю високоякісну освіту за фахом і в подальшому стану висококваліфікованим фахівцем в обраній галузі.
   Щиро дякую, Єлизавето, за відверту розмову, бажаю Вам стати студентом великої родини Національного університету біоресурсів і природокористування України, здійснення всіх мрій і бажань та до зустрічі в аудиторіях.

Розмову провів професор кафедри
біохімії і фізіології тварин імені академіка М.Ф. Гулого
Ігор Калінін

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook