Дар'я Юткіна впевнено крокує в своє майбутнє – обирає НУБІП України першим пріоритетом

25 липня 2023 року

 Для майбутнього абітурієнта обрання професії, яка відповідає інтересам його особистості, є важливою частиною життя, оскільки, чим вдалішим буде вибір і зроблений правильний крок у виборі професії, тим досконалішим та повноцінним буде його життя і ваговим буде внесок у розбудову нашої держави.

    - Добрий день Дар'є, розкажіть, будь ласка, про себе?
   - Я Дар'я Юткіна, народилась в шахтарському місті Кіровське Донецької області. Через окупацію міста у 2014 році переїхали з мамою в Чернігівську область в місто Бобровиця. Але з початком повномасштабного вторгнення, змушена була покинути Україну й виїхати до  Німеччини.

   - Який фах хочете обрати в майбутньому?
   - Мій вибір впав на такі спеціальності: Фізична культура і спорт та Психологія.

  - Чим Ви цікавитесь в житті?
  -Я маю безліч хобі: йога, спортивні танці, малювання.

  -Чому Ви обрали НУБІП України для здобуття вищої освіти?
 - Через соціальні мережі цікавилась  вищими навчальними закладами, та найбільше мені сподобався Національний університет біоресурсів і природокористування України, який активно представлений у всіх соціальних мережах. Сторінки вишу в соціальних мережах – це своєрідна візитівка у цифровому світі, вони відображають політику вишу, організацію освітнього процесу, культурне та спортивне життя. Активно використовуючи можливості соцмереж як інструмент для комунікації з потенційними абітурієнтами, НУБІП України поширює профорієнтаційну інформацію у соціальних мережах. Сучасна молодь – це покоління, яке занурюється в соціальні мережі та цифрові технології. І більшість абітурієнтів та студентів використовують ці технології як джерело інформації, в тому числі як спосіб вибору майбутньої спеціальності та університету. Використовуючи соціальні мережі, майбутні студенти можуть отримати неофіційне, студентське бачення ситуації в університеті, якого вони не зможуть знайти на офіційних вебсторінках обраного закладу.
 За оцінкою європейських експертів НУБІП України посів восьме сходинку в рейтингу «Топ-200 Україна 2023». А це означає, що випускники користуються попитом на ринку праці. Навчаючись в НУБіП України, я зможу удосконалити професійні навички, а також пройти стажування за кордоном. Також вагомими є позитивні відгуки в соцмережах від студентів факультету. Студентів навчають висококваліфіковані викладачі, основна частина яких — доктори наук, професори, доценти, кандидати наук та Ph.D. Також, мене вразила місцевість, де  розташований університет, адже на території цього вишу знаходиться родзинка  - мальовничий Ботанічний сад.

  -Чого Ви очікуєте від навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБІП України?
 - Я людина з активною життєвою позицією, комунікабельна та відповідальна. Тому я хочу отримати гідну професію, завести нових друзів та цікаво проводити час.

  -Дякую Вам, за цікаве спілкування й бажаю здійснення ваших мрій та мирного неба! Чекаємо в колі студентів гуманітарно-педагогічного факультету!
 

Розмову провела Вікторія Шеховцова-Бурянова, 
асистент кафедри філософії т міжнародної комунікації

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook