Ректорат: основна увага – належному перебігу вступної кампанії і підготовці до нового навчального року

24 липня 2023 року

 

 

Успішний перебіг вступної кампанії 2023, підготовка до нового навчального року, готовність до збирання ранніх зернових – трьох основних аспектів, виконанню яких і підпорядковується зараз вся життєдіяльність університету – обговорили на засіданні ректорату.

  Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша повідомив: згідно розпорядження ректора, наш колектив бере активну участь у розгляді законопроекту 7588, яким передбачено вилучення земель сільськогосподарського призначення в закладів вищої освіти, з метою недопущення обезземелення університетів та унеможливлення проведення навчальних практик. Він також повідомив про прийом документів до аспірантури (до 10 серпня), благодійну допомогу Збройним Силам України, партнерство з фірмою Cargill (яка поставляє обладнання для Ірпінського і Немішаївського фахових коледжів).

 

  Про поточні питання наукової діяльності університету, зокрема стану підготовки перспективних наукових проєктів, формування переліку наукових доповідей до плану роботи вченої ради, архівування випусків наукових журналів, патентну активність та стан використання коштів доповів проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк. В НДГ розпочинаються жнива, а саме збирання озимої пшениці та інших ранніх зернових культур.

 

  Заступник директора студмістечка Максим Лазаріді зосередився на готовності гуртожитків кампусу до поселення студентів на новий навчальний рік, зокрема на підготовці кімнат для першокурсників. До речі, члени ректорату щиро привітали його з Днем народження.

 

  Відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський проінформував про перебіг вступної кампанії: на ранок сьогоднішнього дня подано 5038 заяв від вступників. Це більше порівняно з відповідним періодом минулого року. Аналогічне зростання показників щодо вступу в університетські коледжі відмітив і начальник відділу регіонального розвитку, координації діяльності ВСП, дистанційної освіти та заочного навчання Олександр Санченко.

  Головний бухгалтер Тетяна Кондрицька висвітлила фінансові аспекти життєдіяльності університету.

  Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко спинився на ході планових ремонтно-будівельних робіт території, у 12-му і 1-му навчальних корпусах.

  У центрі виступу проректора з науково-педагогічної роботи Василя Шинкарука були щоденний контроль за ходом вступної кампанії, підготовка до нового навчального року, проведення вченої ради.

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук спинився на міжнародних контактах (в цьому плані маємо хороші новини – розширюється партнерство і участь у міжнародних програмах).

 

  Ректорат розглянув й інші питання діяльності університету.

Пресслужба
 

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook