Аліна Савілова планує зробити успішну кар’єру бухгалтера

24 липня 2023 року

 Аліна Савілова, мешкає в смт Глеваха Київської області. Цього року Аліна із дипломом з відзнакою закінчила Фаховий коледж інженерії, управління та землевпорядкування Національного авіаційного університету. Планує навчатися в Національному університеті біоресурсів і природокористування України на економічний факультет за спеціальністю 071 Облік і оподаткування ОП «Облік і аудит».

-        Аліна, чому Ви обрали саме НУБіП України ?

         Упевнена, що завдяки досвідченим викладачам, практиці, яку пропонує виш, та вдало побудованій навчальній програмі стану висококваліфікованим фахівцем у галузі обліку та аудиту.

        - Що стало вирішальним у виборі спеціальності «Облік і оподаткування» освітньої програми «Облік і аудит»?

       З дитинства мені подобалася спостерігати за зірками та читати про них. Одного разу я прочитала  про відкриття планети Нептун, що її  називають планетою, відкритою на кінчику пера, бо це було здійснено лише за допомогою математичних розрахунків, тому я мріяла відкрити теж щось важливе і почала поглиблено вивчати математику.  З часом я зрозуміла що бухгалтери і є науковцями й відкривачами. Адже саме бухгалтер відповідальна за організацію документообігу, ведення та контролю обліку господарської діяльності, складання та подання звітності. Вірю: завдяки навчанню на економічному факультеті вашого університету зможу стати висококваліфікованим фахівцем з обліку та аудиту, щоб після Перемоги прийняти активну участь у відбудові сильної економічної України.

       - Які мрії на майбутнє ?

        Розумію, що навчання на економічному факультеті буде складним, але я маю намір стати однією з найкращих студенток в університеті завдяки наполегливій праці, адже маю мету − зробити успішну кар’єру бухгалтера.

      Аліна, дякуємо за щирість і бажаємо, щоб всі Ваші мрії та амбіційні плани збулись якнайшвидше! Чекаємо в нашій студентській родині!

 

Розмову вела

Людмила МЕЛЬЯНКОВА,

доцент кафедри обліку та оподаткування

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook