Олексій Баришніков: обираю НУБіП України, економічний факультет ОПП «Міжнародна економіка»

23 липня 2023 року

 

 

  • Розкажіть коротко про себе та звідки дізналися про НУБіП України?

— Мене звати Олексій Баришніков. Після закінчення школи постав вибір подальшого навчання і враховуючи, що моя родина економісти, і я маю математичний здібності, вирішив їх поєднати з актуальною спеціальністю «Міжнародною економікою».

  Про Національний університет біоресурсів і природокористування України дізнався від знайомого, який також здобув магістерський рівень вищої освіти на економічному факультеті і залишився дуже задоволений ЗВО НУБіП України та професійними фахівцями, і гарними знаннями.

  • Що стало вирішальним у виборі спеціальності 051 «Економіка» освітньо-професійної програми "Міжнародна економіка"?

— Перш за все, це інтерес до міжнародних економічних відносин та можливості для розвитку, бо планую працювати з міжнародними компаніями, а спеціалізація в міжнародній економіці може забезпечити мені необхідні навички і знання. Також довго оцінював можливості та перспективи, але зробив вибір з позиції, що ОПП «Міжнародна економіка» відкриває двері до різноманітних професійних можливостей та має стати вигідним кар'єрним кроком із врахуванням сучасних тенденції в економіці та міжнародних відносинах. Саме тому я обираю НУБіП України, економічний факультет ОПП «Міжнародна економіка».

  • Дякую за цікаву розмову! Бажаю Вам успіхів та реалізації всіх планів і задумів! Дякую за ваші високі оцінки та відгук про наш університет. Ми пишаємося своїми студентами та віддаємо перевагу розвитку сильним академічним цінностям. Ми пишаємося, що ваш знайомий знайшов успіх у нашому університеті, виявивши свої таланти та здібності. Стимулююче академічний середовище та підтримка з боку викладачів можуть бути дійсно мотивуючими факторами для розвитку і досягнення нових вершин для Вас.

Розмову вела Перегуда Юлія,
доцент кафедри глобальної економіки 
 

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook