«Ми є те, що ми їмо, але те, що ми їмо, може допомогти нам набагато більше» - Михайлець Денис та Жайворон Володимир впевнено обирають спеціальність 181 «Харчові технології» факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України

24 липня 2023 року

 - Добрий день, розкажіть про себе.

- Добрий день, мене звати Денис Михайлець та Володимир Жайворон, зі шкільних років займаємось спортом, полюбляємо куховарити та цікавимось харчовими технологіями.

- Звідки Ви дізнались про НУБіП України?

- В соціальній мережі «Instagram» побачив сторінку факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України. Ознайомившись з інформацією на сторінці факультету, вирішили з другом відвідати онлайн День відкритих дверей факультету, отримавши розгорнуті відповіді на запитання щодо процесу навчання, переглянувши ролики про навчальні аудиторії та лабораторії, одразу зрозуміли – маємо приїхати до Національного університету біоресурсів і природокористування України та побувати на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

- Що стало вирішальним у виборі спеціальності 181 “Харчові технології”?

- З малечку допомагали матусям на кухні, готували домашні сосиски, ковбаски, різноманітну випічку. Особливо, зачаровував процес випікання хліба, це як своєрідний вид мистецтва. На початку повномасштабного вторгнення російської федерації до нашої країни, ми усією громадою готували їжу для наших захисників. Передаючи сніданки, обіди та вечері ми бачили очі наших оборонців, наповнені надією, адже не даремно в народі існує вислів: «Де є хліб, там є життя, де є життя, там є надія». Саме це стало вирішальним у виробі спеціальності 181 «Харчові технології», тому, хочемо досконально опанувати технології харчових виробництв.

- Що очікуєте від навчання на Факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК?

- З нетерпінням очікуємо початку навчального семестру, ознайомитись із особливостями технологій приготування різної харчової продукції. Відвідати цікаві лабораторні заняття та майстер-класи, на яких зможемо закріпити отриманні знання під час лекцій. На світлинах у соціальних мережах, бачили, як студенти факультету проходять практику на різноманітних, сучасних харчових підприємствах, що допомагає удосконалювати знання та вміння. Маємо на меті стати відмінними фахівцями у галузі харчових технологій.


Розмову вела
Марія Жеплінська,
доцент кафедри процесів і
обладнання переробки продукції АПК

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook