Олена Тарануха: “Їсти, щоб жити” можна смачно з користю втілити у життя, тому обираю магістратуру за освітньою програмою “Нутриціологія” на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України”

21 липня 2023 року

     — Доброго дня. Розкажіть про себе.

—  Добрий день. Мене звати Олена Тарануха, захоплююся нутриціологією та здоров’ям вцілому.

       —  Звідки дізналися про факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК?

  Від своєї подруги лікаря, яка також дуже цікавиться нутриціологією, вона надіслала мені запис семінару «Вдосконалення харчування для  здоров’я  та довголіття людини» в якому була представлена презентація освітньої програми “Нутриціологія” факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України.

   — Що стало вирішальним у виборі освітньо-професійної програми "Нутриціологія"?

  Мріяла та шукала можливість здобути вищу освіту саме за цією освітньою програмою, але, нажаль, вона занадто новаторська для інших закладів вищої освіти, тому я безмежно вдячна, що саме Національний університет біоресурсів та природокористування України надає можливість здобути вищу освіту за цією необхідною, на сьогоднішній день, освітньою програмою.

Маю досить суттєві проблеми зі здоров’ям, тому шукала різну інформацію за пошуком «Як собі допомогти...», пройшла декілька різних курсів, багато марафонів  та прочитала безліч корисної літератури з харчування та його впливу на здоров’я. 

Спробувавши цю науку на власному досвіді маю вражаючі результати та не припиняю роботи в цьому напрямку. Вважаю що маю чудову можливість вивчити наукову сторону нутриціології, завдяки факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України. Хочу здобути знання на найвищому рівні з нутриціології, щоб мати можливість допомагати людям відчути користь харчових продуктів, яка буде дарувати їм здоров’я, прекрасний настрій та вибухову енергію.

На власному досвіді, відчувши наскільки правильний раціон впливає на якість нашого життя, наші бажання та настрій, впевнена, що пройшовши шлях магістра з нутриціології, зможу допомогти багатьом людям які навіть не здогадуються, що корисні раціони можуть бути і смачними.

Висловлювання “Їсти, щоб жити” набагато легше втілити у життя ніж  “Жити, щоб їсти”.

Дуже вдячна факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК за можливість здобути магістерський ступінь вищої освіти саме за фахом Нутриціологія.

   — Дякую Вам, Олено, за чудову бесіду. Бажаю успіхів у вступній компанії й досягнення всіх поставлених цілей!  

Розмову вів
Ігор Устименко,
доцент кафедри технології м’ясних,
рибних та морепродуктів

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook