Робочий візит проректора з науково-педагогічної роботи НУБіП України Сергія Кваші до Ірпінського фахового коледжу

20 липня 2023 року

   Сьогодні відбувся робочий візит проректора з науково-педагогічної роботи НУБіП України, доктора економічних наук, професора, академіка НАН України Сергія Кваші та заступника декана з навчально-виховної роботи, кандидата ветеринарних наук, доцента Юрія Жука до ВСП «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України».

     У ході візиту було обговорено питання щодо важливих аспектів діяльності коледжу, а саме: вступна кампанія, стан матеріально-технічної бази та готовність до нового навчального року, а також стан реалізації проектів ТОВ АТ «Каргілл» по реконструкції та облаштуванню спортивного майданчику та котельні, яка відбувається за підтримки Анни Литовченко, керівниці відділу переробки.

     Зустріч розпочалася з огляду матеріально-технічної бази коледжу, лабораторій та аудиторій, стадіону, котельні, теплиці коледжу та відновлених приміщень, що зазнали руйнацій.

 

  

 

  

     Директор коледжу Дмитро Костюк розповів про стан виконання робіт на спортивному майданчику, а саме: проведено вирівнювання поверхні, відновлення дренажної системи, створення основи для футбольного поля та бігової доріжки, встановлено паркан. Тривають підготовчі роботи по встановленню пластикових крісел на трибунах. Ведуться перемовини з художниками по узгодженню малюнку муралу, який буде виконано за сприяння міського голови Олександра Маркушина, на стіні приміщення Ірпінського академічного ліцею НУБіП України. Повна реконструкція стадіону буде завершена за три тижні.

 

 

   Під час огляду котельні Дмитро Андрійович проінформував, що на даному етапі погоджена проєктна документація, підписані всі дозволи. У котельні проведено демонтаж старих котлів, виконано перекриття даху та завершується ремонт приміщення. Для виконання монтажних робіт, які розпочнуться за тиждень, придбані котли та все необхідне обладнання.

 

     Дякуємо керівництву університету за постійну допомогу та підтримку життєдіяльності коледжу, обговорення важливих питань, що допомагає створити сприятливе освітнє середовище в закладі освіти. Також вдячні компанії ТОВ АТ «Каргілл», зокрема Анні Литовченко, підтримка та партнерство якої допомагає досягати поставленої цілі.

Вікторія Сова,

заступник директора з навчальної роботи

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook