Семеренко Дарія впевнено налаштована на здобуття магістерського рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Нутриціологія» в НУБіП України

13 липня 2023 року

     — Розкажіть коротко про себе.

Мене звати Семеренко Дарія, мені 35 років і я вже маю вищу освіту, але це не зупине мене і я хочу отримати другу.

      — Звідки дізналися про факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК?

Із соціальної мережі Фейсбук. Побачила новину від групи факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК про запрошення на навчання.

    —  Що стало вирішальним у виборі спеціальності 181 "Харчові технології"  освітньо-професійної програми "Нутриціологія"?

- Вже кілька років я вивчаю інформацію про нутрицевтичний склад їжі і вплив тих чи інших продуктів на організм людини. Я маю кілька хронічних захворювань і саме раціональний підхід до їжі і додатковий прийом нутрицевтиків допомагає мені коригувати мій стан.

З кожним днем я більше і більше дізнаюсь про корисні складові харчових продуктів, про їх профілактично-лікувальні властивості. Це лише вражає і захоплює.

Тепер я вирішила, що хоббі має стати моєю професією! Тому я на порозі факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України в очікуванні нових знань.

Впевнена, що за час навчання дізнаюсь багато цікавого і зможу використовувати цю інформацію в подальшій професійній діяльності.

 — Дякую Вам, Дарино, за чудову бесіду. Бажаю успіхів у вступній компанії й досягнення всіх поставлених цілей!

 Розмову вела
Наталія Слободянюк, заступник декана
доцент кафедри технології м’ясних,
рибних та морепродуктів

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook