Катерина Карнаух – планую поєднувати успіхи у спорті й навчання на факультеті землевпорядкування НУБіП

12 липня 2023 року
  Непомітно летить час і «Вступна кампанія 2023» ось-ось розпочнеться. Які вони майбутні першокурсники-землевпорядники? Які їхні вподобання, таланти і здібності? Колектив факультету землевпорядкування знайомиться із ними не без хвилювання й очікує, адже бути лідерами й утримати високу планку – не просто. Тим паче в країні триває війна. Наразі пройшла навчання на підготовчих курсах в НУБіП, активно брала участь у предметній олімпіаді Катерина Карнаух. З нею і поведемо бесіду.

  Барвистими днями до навчального корпусу №6 завітала Катерина Карнаух з татом. На екскурсію їх запросив доцент кафедри геодезії та картографії Олексій Жук. Наприкінці візиту, зустрілися із деканом факультету землевпорядкування, професором Тарасом Євсюковим. Гості приємно вражені майбутнім місцем навчання наших студентів.
  Звісно, цікаво, чим керуються випускники, обираючи факультет і звідки беруть інформацію. Про це ми поговорили з Катериною.

  • Катерино, як дізналися про факультет землевпорядкування НУБіП?

— Про університет чула давно, адже мій коханий хлопець навчається на факультеті інформаційних технологій. За останній рік вивчила, які ще є спеціальності, але для себе обрала спеціальність 193 Геодезія та землеустрій. Свого часу зареєструвалась на олімпіаду і відвідала «День відкритих дверей».

  • А чим саме зацікавила спеціальність 193 «Геодезія та землеустрій?»

— Мені стало цікаво, ким стану в майбутньому, обравши цей фах, поцікавилася у батьків, у знайомого викладача Олексія Павловича Жука, власне, він мене запросив відвідати факультет, адже проживаю я у Києві. Як то кажуть, – «зацінила». Впевнилась, що ця спеціальність буде затребуваною у всі часи.

  • З ваших соцмереж видно, що ви професійно займаєтесь спортом – маєте успіхи. Чому тоді не спортивна кар’єра?

— Я мрію бути самодостатньою особистістю, мати гарний фах і хобі. Так, карате займає важливе місце в моєму житті, проте зараз я відновлююсь після травми. Хочу опанувати хорошу професію і паралельно займатися спортом. Впевнена, що у мене все вийде. А також залишиться час на літературу та малювання.

  • Які найближчі плани?

— Повернутися у спорт, здобути нові перемоги, в тому числі й у навчанні – успішний вступ на факультет землевпорядкування НУБіП України.

  • Дякуємо за розмову, так і буде!

Розмовляла в.о. завідувача кафдри земельного кадастру
Наталія Мединська

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook