Кулик Юлія обирає магістратуру «Нутриціологія» на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України для реалізації мрій!

11 липня 2023 року

       — Розкажіть коротко про себе.

— Мене звати Юлія Кулик, цікавлюсь здоровим способом життя, бажаю здобути другу вищу освіту.

         —  Звідки дізналися про НУБіП України?

Від Наталії Власнюк, керівниці школи здоров’я, яка раніше закінчила навчання в даному вузі.

   —  Що стало вирішальним у виборі спеціальності 181 "Харчові технології"  освітньо-професійної програми "Нутриціологія"?

Прийняла рішення вступити у магістратуру та стати магістром з нутриціології, оскільки завжди була зацікавлена в здоровому способі життя та харчуванні, була захоплена тим, як харчові продукти впливають на наше здоров'я та самопочуття.

Навчаючись у школі здоров'я Наталії Власнюк я зрозуміла, що мої інтереси та мета зосереджені саме в галузі нутриціології. Я хочу глибоко вивчати взаємозв'язок між харчуванням та здоров'ям, ділитися цими знаннями з іншими людьми, щоб допомогти їм відновити свій організм та покращити якість життя.

Мені дуже подобається, як нутриціологія поєднує такі науки, як біохімія, фізіологія, медицина, біологія, психологія, соціологія та дозволяє розуміти, як різні харчові продукти впливають на наші органи та системи. Я хочу навчитися застосовувати ці знання для розробки індивідуальних програм харчування для людей з різними потребами та проблемами зі здоров'ям.

Одним з головних факторів, що підтверджує мою зацікавленість в навчанні нутриціології, є мій досвід роботи в школі здоров'я Наталії Власнюк в якості куратора та консультанта для студентів. В процесі вiдповiдей на запитання студентів, що навчаються у школі "СамСобіНутриціолог" я зрозуміла, як важко деяким людям знайти правильний пiдхід до харчування та наскільки суттєво перебудова раціону може вплинути на їх здоров'я та самопочуття. Я вірю, що глибокі знання в галузі нутриціології допоможуть мені розробляти індивідуальні програми харчування, які будуть відповідати потребам кожного клієнта, тa сприятимуть їхньому покращенню здоров'я та якості життя.

Впевнена, що навчання в магістратурі на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України надасть мені можливість поглибити свої знання та навички в галузі нутриціології та підкріпити мій досвід результатами наукових досліджень, що допоможе реалізувати мої мрії та допомогти людям.

  • Дякую за цікаву та щиру розмову! Бажаю Вам успіхів та реалізації всіх планів і задумів!

Розмову вів
Ігор Устименко,
кандидат технічних наук, доцент кафедри
технології м’ясних, рибних та морепродуктів

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook