Власнюк Сергій має бажання допомагати іншим, тому обирає магістратуру «Нутриціологія» на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України

11 липня 2023 року

      — Розкажіть коротко про себе.

Мене звати Сергій Власнюк, маю вищу освіту інженера та програміста,  але останні 12 років цікавлюся практичною  нутриціологією та фізіологією людини.

Працюю разом з дружиною в сфері нутриціології технічним спеціалістом і настільки мене поглинула ця наука про здорове харчування, що хочу допомагати іншим.

Також, впевнений, що до чоловіка-нутриціолога хлопці будуть дослухатися уважніше, бо я сам був на їх місці, колись мав певні вади, зокрема, зайву вагу та супутні цьому хвороби. Займаюся спортом, а отже, зможу бути корисним не тільки в складанні раціону, а і в підборі фізичного навантаження. 

       —  Звідки дізналися про НУБіП України?

На життєвому шляху мені зустрічались і зустрічаються успішні випускники Національного університету біоресурсів і природокористування України, в мене є знайомі, друзі, які отримали вищу освіту в цьому закладі.

Переглядаючи телевізійні випуски про харчові продукти, слухав найзатребуванішого експерта з питань харчових технологій, якості харчових продуктів та їх безпечності – декана факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Ларису Баль-Прилипко.

Слухачі, після навчання у «Школі Здоров'я Наталії Власнюк», з якими наразі спілкуюсь, поглибили знання та отримали вищу освіту на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК, бачу, що диплом Національного університету біоресурсів і природокористування України відкриває шлях до успіху.

  —  Що стало вирішальним у виборі спеціальності 181 "Харчові технології"  освітньо-професійної програми "Нутриціологія"?

Гарне самопочуття та здоров'я організму легше зберегти, ніж лікувати гострі хронічні захворювання. Нутриціологія дозволить мені краще пізнати фізіологічні особливості організму людини та правила їх використання. Вплив харчування, способу життя, сну, фізичної активності на організм людини краще вивчити під час навчального процесу високого рівня, організованого на Факультеті харчових технологій ті управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України.

У сьогоденні традиційні звички харчування та різноманітні раціони не дозволяють швидко та правильно вибрати оптимальний шлях до здоров'я. Необхідно їх вивчити і вибрати найкраще, інакше можна більше нашкодити.

Нестача мікроелементів також є шкідливим, як і їх надмірний надлишок. Яким має бути склад макронутрицевтиків у раціоні, який калораж харчових продуктів, яка їх сумісність має бути, щоб усе найкорисніше засвоїлося організмом? Відповіді на ці запитання я хочу знайти навчаючись на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

Працюючи в команді «Школи Здоров'я Наталії Власнюк», відчув потребу у знаннях, які необхідні для сфери нутриціології.

З досвідом зрозумів, що моє самопочуття залежить не від генетики чи наявності в записнику телефона гарного лікаря, а від щоденної роботи над собою,  - здоровими звичками та харчуванням.

Знання з нутриціології докорінно змінять на краще здоров'я населення!

       — Дякую Вам, Сергію, за чудову бесіду. Бажаю успіхів у вступній компанії й досягнення всіх поставлених цілей.

Розмову вела
Лариса Баль-Прилипко,
доктор технічних наук, професор,
декан факультету харчових технологій
та управління якістю продукції АПК

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook