Світлана Чубенко: обираю магістратуру "Нутриціологія" на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК

10 липня 2023 року

     — Розкажіть коротко про себе.

Мене звати Світлана Чубенко, маю вищу освіту за спеціальністю «Прикладна математика». Маю велике бажання навчатись новому.

     —  Звідки дізналися про факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України?

 Про факультет харчових технологій та управління якості продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України дізналась від випускника цього закладу, який відвідував школу нутриціолога.   

   — Що стало вирішальним у виборі спеціальності 181 "Харчові технології" освітньо-професійної програми "Нутриціологія"? 

  Мені в житті знадобилось багато часу, щоб знайти те, чого не вистачало для розважливого та поміркованого відношення до свого життя та здоров'я. В зовсім молоді роки, коли мала багато планів та мрій, я несподівано серйозно захворіла. Пройшовши великий та складний курс лікування в центрі онкології, здоров'я та сил практично не лишилось.

Мені постійно призначали новi лiки, від яких я себе краще не почувала та, навпаки, почувала себе гірше. Почались пошуки тих природнiх ліків, які допомогли б менi зберегти ті краплини здоров'я, якi лишились. В цих пошуках вчених, лікарів, та їх досліджень в сфері фітофармакогнозії в медицині я знайшла багато корисного для свого здоров'я. На жаль, 20 років тому, подібної інформації та досліджень було дуже мало.

В кiнцi 2021 року я вперше почула про школу нутриціолога та не роздумуючи пройшла курс навчання, де отримала велику кількість практичної та дієвої інформації. На цьому вирішила не зупинятись і прийняла пропозицію отримати вищу освіту. Чому зараз дуже рада.

Життя продовжується. Воно прекрасне.

     Дякую за цікаву та щиру розмову! Бажаю Вам здоров'я та успіхів у здійсненні всіх планів і задумів!  

Розмову вела
Наталія Слободянюк, заступник декана
доцент кафедри технології м’ясних,
рибних та морепродуктів

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook