Ректор Станіслав Ніколаєнко в інтерв'ю італійському каналу Vito D`Ettore: робимо все, аби скоріше перемогти (ВІДЕО)

1 липня 2023 року
  До нас в університет завітав журналіст Національного телебачення Італії (ТV 2000) Vito D`Ettore. Цей журналіст бере інтерв’ю у найвідоміших людей культури та науки по всьому Світу. Він знаходиться в Україні із самого початку війни, висвітлює хід бойових дій, бере інтерв’ю у різних груп населення.

  У середині червня він знаючи що його друг Valerio Vermiglio працює і навчається у НУБіП України попросив взяти інтерв’ю у нашого керівництва. Йому була цікава думка нашого ректора й проректора, оскільки він знає що ми провідний ЗВО у аграрній і земельній сферах в Україні.
  Vito цікавило що думає наше керівництво щодо можливостей закінчення війни, на що згодні українці, а на що ні, чи вбачається можливим закінчення війни дипломатичним шляхом.

  Станіслав Миколайович і Сергій Миколайович поділилися власними думками і розповіли, що ми зіштовхнулися з російським кривавим режимом, який не хоче діяти у правовому полі, й мир можливий лише за перемоги на полі бою. Ректор сказав що за умови, що США й Євросоюз будуть підтримувати нас як і обіцяли – то скоріш за все ця війна може скінчитися до кінця цього року.
 

Олександр Прохорчук

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook