Випускники факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК отримали довгоочікувані дипломи

1 липня 2023 року

       30 червня 2023 року на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбувся щасливий випуск та отримання дипломів для студентів ОС «Бакалавр» та ОС «Магістр».

Цьогоріч факультет випускає 104 студенти спеціальності 181 «Харчові технології» відповідно денної та заочної форми навчання.           

Урочисту подію відкрили із слів привітання до випускників заступника начальника навчального відділу, кандидата технічних наук, доцента Оксани Зазимко та декана факультету, доктора технічних наук, професора Лариси Баль-Прилипко, вони побажали випускникам успіхів, професійного розвитку та здоров’я у цей важкий час для всієї країни, світу.  

Лариса Баль-Прилипко зазначила, що факультет пишається кожним, а також завжди буде радий побачити їх на своєму порозі та з цікавими пропозиціями щодо спільного науково-практичного росту і звичайно всіх бакалаврів чекаємо в магістратурі.

Гарними словами побажаннями до випускників магістрів звернулися  доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, кандидат технічних наук Юлія Крижова та Людмила Тищенко, завідувач кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК, кандидат технічних наук, доцент Володимир Василів, завідувачка кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції, кандидат технічних наук, доцент Галина Толок.                    

 Викладачі привітали випускників, побажали подальших творчих успіхів, професійного та особистісного злету, натхнення, життєвих перемог та зазначили, що це тільки початок, щоб стати професіоналом своєї справи необхідно сумлінно працювати, та не зупинятись у навчанні.         

         В свою чергу випускники долучились до слів подяки факультету, кафедрам та всім викладачам. Слова подяки були сказані випусниками бакалаврату та магістратури, а саме Марією Мартинюк, Олексієм Ситником, Мариною Ходаківською, Владиславою Яценко, Катериною Гончар та Богданом Фасієм. Вони подякували працівникам факультету за вкладені в них сили та емоції, привітали всіх зі святом, та побажали удачі випускникам у подальшому їх житті.

Насамкінець – кілька спільних світлин на пам’ять, тисячі щирих усмішок та щирі побажання.

Випускник – це звучить гордо!

Любі наші випускники бакалаврату та магістратури!

Хочемо привітати вас зі святом вашої перемоги, зі святом здійснення мрій, реалізації звершень, бо кожен з вас мріяв про цей день, щоб бути наповненим знаннями, вміннями і навичками. Ви готові продовжувати свій шлях по життю. Приймайте випробування з гордо піднятою головою, і ніколи не опускайте руки. Як би не було важко в якийсь момент, пам'ятайте мудрі слова: «Навіть після сильного дощу з'являється красива веселка». Ми бажаємо вам щасливого життя, в якому переважатиме мир, веселощі та впевненість у завтрашньому дні!

 

СЛАВА УКРАЇНІ!

СЛАВА ГЕРОЯМ УКРАЇНИ!

 

Тетяна Розбицька,PhD

заступниця декана

факультету харчових технологій та

управління якістю продукції АПК

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook