У підприємницькому оркестрі бухгалтер – перша струна !!!

30 червня 2023 року
 Представтесь, будь ласка.
-        Карина Середа, родом з селища Компаніївка, Кіровоградської області, закінчила випускний клас КЗ Компаніївський ЛІцей.
Планую навчатися за спеціальністю “Облік і оподаткування” в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, оскільки впевнена, що отримаю найкращу базу знань для самореалізації та майбутньої професії. Мої сподівання набули ще більшої впевненості після зустрічі з науково-педагогічними працівниками кафедри обліку та оподаткування на Дні відкритих дверей, який я відвідала. Я також могла переконатись, що кафедра має сучасні комп’ютерні класи та програмні продукти, які використовують у практичній діяльності фахівці даної професії.

Чим Ви захоплюєтеся?
З самого дитинства захоплюсь бальними танцями та іншими видами спорту, постійно беру участь в різних змаганнях.
Що стало причиною вибору саме НУБіП України?
На старших курсах університету навчаються мої знайомі, які із захопленням розповідають саме про цей університет. Також мені сподобалось те, що в НУБіП постійно вирує життя, після лекцій та занять студенти займаються у спортивних секціях, творчих колективах.
А ще я дізналась, що в університету дуже широка співпраця з різними університетами Європи та США, що дозволяє здійснювати обмін студентами за міжнародними програмами. Це прекрасна можливість вивчити міжнародний досвід, вдосконалити володіння англійською мовою, завести нові знайомства.
Що стало вирішальним у виборі майбутньої спеціальності «Облік і оподаткування»?
З самого дитинства, мені здається, я перебрала всі професії, які тільки можливо, хотіла бути і вчителем, і лікарем, але коли подорослішала, то стала розуміти, що професія бухгалтера є однією з найважливіших та найбажаніших у сучасному світі. Рішення бухгалтера є важливою запорукою успішної роботи будь-якого підприємства. Як сказав один із науковців: «У підприємницькому оркестрі бухгалтер – перша струна».

 Які у Вас очікування від навчання?
 
Від навчання очікую цікавого студентського життя, професійного зростання, позитивних вражень та емоцій.
 
Розмову вела Любов Гуцаленко,
д.е.н., професор
кафедри обліку та оподаткування
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook