У процесі підготовки до нового навчального року: кафедра організації підприємництва та біржової діяльності опановує нові програмні продукти

29 червня 2023, 14:34
 

   29 червня 2023 р. кафедра організації підприємництва та біржової діяльності провела  методичний семінар «Агріаналітика - екосистемна онлайн платформа для українських агро МСП», метою якого є розширення використання програмного забезпечення у навчальному процесі.

   Володимир Гераймович, заступник директора ТОВ «Агріаналітика» презентував науково-педагогічним працівникам онлайн-платформу «АГРІ:Бізнес план».

 

          Доповідач наголосив, що ця онлайн-програма створена спеціально для успішної організації агробізнесу,  отримання державної підтримки, грантів, банківських кредитів; допомагає у залученні інвестицій; допомагає краще зрозуміти свій бізнес і зробити його ще більш прибутковим.  «АГРІ:Бізнес план» - це живий бізнес-план, який можна змінювати і оновлювати протягом року.

Після отримання відповідей на запитання стосовно програмного продукту та активного обговорення було окреслено напрями подальшої співпраці щодо використання програми у навчальному процесі та досягнуто домовленості про підписання меморандуму про співпрацю ТОВ «Агріаналітика» з НУБіП України.

 

Микола Ільчук, завідувач кафедри,

організації підприємництва

та біржової діяльності

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook