Національний Quiz. Допомога ЗСУ триває

28 червня 2023, 7:39

    Після 24 лютого 2022 року сприйняття своєї української ідентичності кардинально змінилася. Для багатьох поглиблене дослідження своєї культури, мови, історії стало не просто самоціллю а необхідністю. Разом з тим виникла потреба не бути осторонь та допомагати захисникам України усіма можливими засобами. Національний Quiz, що розпочав свою діяльність ще в 2019 році в місті Бровари, також долучився до цієї роботи. організаторами заходу було повідомлено про передачу декількох відремонтованих вантажівок для одного із штурмових підрозділів ЗСУ.

 

      25 гра Ленд-Ліз ліги пройшла за стандартною схемою: 8 раундів на різноманітну тематику. Перший національний раунд порадував питаннями стосовно казахстанського міста Актау, що до 1991 року мав назву Шевченко, а також символом коронавірусної пандемії у вигляді пам’ятника засновникам міста Київ. В музичному раунді командам були представлені національні гімни різноманітних країн. Третій раунд під назвою «біатлон» зацікавив питанням стосовно пам’ятника головним героям казки «Бременські музики». Проте правильна відповідь була не на поверхні, оскільки подана організаторами світлина була зроблена … в Ризі. У раунді «Конекшн» були представлені країни, в яких назва столиці та їх національної території співпадають. В раунді «Один в полі воїн» учасникам надали можливість вказати знаменитостей, що виховують двійнят або близнюків. Медійний раунд порадував учасників трейлерами європейських фільмів, у тому числі українських: «Ціна правди» та «Атлантида». У останньому раунді «Пан або пропав» дуже сподобалося питання про першого британця, що був допущений до участі в кориді.
 
   За підсумками 8 раундів команда No Limits, у якій приймав участь представник факультету ветеринарної медицини НУБіП Шарандак Павло, зайняла найвищу сходинку. Таким чином була посилена інтрига в майбутньому розподілі місць за результатами цього сезону.
 
Професор кафедри терапії і клінічної діагностики  Павло Шарандак 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook