УСПІШНЕ ПРОХОДЖЕННЯ НАВЧАЛЬНОЇ ПРАКТИКИ З ДИСЦИПЛІНИ «ЕКОНОМІКА ПІДПРИЄМСТВА»

20 червня 2023 року

У вищих навчальних закладах освіти навчальна практика з дисципліни «Економіка підприємства» є невід’ємною складовою навчального процесу. Вона спрямована на закріплення теоретичних знань, отриманих студентами за час навчання, вдосконалення практичних навичок і умінь в роботі за обраною спеціальністю. 

Згідно навчального плану з 12 по 19 червня 2023р. була проведена навчальна практика з дисципліни «Економіка підприємства» для студентів 2 курсу спеціальності 051 «Економіка» під керівництвом доцента  кафедри економіки Людмили Степасюк. 
 
 
В перший день навчальної практики було проведено інструктаж з техніки безпеки та охорони праці, ознайомлено з регламентом роботи, розглянуто рекомендації щодо збору інформації та виконання розрахунково-аналітичного завдання.
Під час навчальної практики студенти вдосконалили практичні навички, які необхідні для їхньої професійної діяльності, а під час захисту розрахункової роботи  продемонстрували достатній рівень компетентності з питань ефективності виробничої діяльності підприємства. 
 
 
Варто  відмітити найбільш старанних і відповідальних студентів під час навчальної практики: Глімбоцька Аліна, Гончарук Аліна, Комочкіна Дар`я, Гізетдінов Едуард, Кучер Софія, Лубянецька Іванна, Стешенко Тетяна.
В останній день практики відбувся захист розрахункової роботи  в режимі Zoom-конференції. Кожен студент мав можливість розповісти і наочно показати результати свого дослідження по конкретному підприємству, вказати переваги і недоліки  щодо його діяльності а також запропонувати можливі пропозиції щодо поліпшення ефективності виробництва. 
 
 
Атестація студентів показала результативність проходження практики, засвоєння ними набутих знань, що є підґрунтям подальшого успішного вивчення фахових дисциплін.
 
доцент кафедри економіки
Людмила СТЕПАСЮК
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook