Проведено навчальну практику зі студентами ОС «Бакалавр» спеціальності 051 Економіка (Економіка підприємства)

15 червня 2023 року
На початку літа, з 5 до 9 червня поточного року, на кафедрі економіки згідно з навчальним планом було проведено в онлайн форматі навчальну практику з дисципліни «Економіка праці й соціально-трудові відносини» зі студентами стаціонару спеціальності 051 Економіка (Економіка підприємства) ІІ курсу та І курсу скороченого терміну навчання.

При першій зустрічі студентів із керівником навчальної практики ознайомлено з регламентом роботи на навчальній практиці, режимом праці й порядком виконання практичних завдань. 

Студенти, які проходили навчальну практику в онлайн форматі, знаходилися за місцем свого проживання.
 
 
Під час навчальної практики студенти набули практичні навички, необхідні для своєї професійної діяльності, а під час захисту звітів продемонстрували достатній рівень своєї компетентності з питань регулювання соціально-трудових відносин, організації та нормування праці, формування нормативних положень оплати праці і на цій основі обґрунтування напрямів підвищення продуктивності праці в підприємствах.
Можна відмітити найбільш старанних і відповідальних студентів під час навчальної практики 2 курсу: Гізетдінов Едуард Рафікович, Глімбоцька Аліна Сергіївна, Гончарук Аліна Миколаївна, Комочкіна Дар`я Петрівна, Кучер Софія Юріївна, Лубянецька Іванна Юріївна, Стешенко Тетяна Олександрівна; 1 курсу скороченого терміну навчання: Кисіль Максим Олексійович, Лаштаба Руслана Василівна.
У результаті проходження навчальної практики студентами протягом 1 робочого тижня забезпечило практичне застосування набутих теоретико-методичних аспектів розвитку соціально-трудових відносин у підприємствах. У наступних роках у рамках даної навчальної практики планується організувати виїзну зустріч студентів спеціальності 051 Економіка (Економіка підприємства) в Український науково-дослідний інститут продуктивності агропромислового комплексу, з яким встановлено тісний зв’язок і погоджено такі зустрічі.
Студенти організовано виходили на онлайн зв’язок під час проходження навчальної практики й послідовно виконували практичні завдання. Явка студентів протягом тижня на навчальній практиці становила 86 %. Оформлені звіти з навчальної практики студенти завантажили в університетському освітньому порталі Elearn, які своєчасно були перевірені. А при складанні заліку з навчальної практики студенти продемонстрували на достатньому рівні свою професійну теоретичну, методичну й практичну підготовку.
 
Керівник навчальної практики, доцент кафедри економіки,
д.е.н., доцент Ланченко Євгеній Олександрович
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook