Ректорат: ювілейні віншування позаду. Попереду – сесія, дипломи та вступна кампанія

15 червня 2023 року
 29 травня 2023 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Ректор подякував членам колективу за підготовку і проведення Дня університету з нагоди 125-річчя від дня заснування. Цього тижня відбувається ряд відряджень науково-педагогічних працівників на стажування в межах реалізації міжнародних угод.

 

 

  Тривожить ситуація з набором студентів в 2023 році, оскільки велика частина молоді перебуває за кордоном, в межах цьогорічної вступної кампанії до магістратури діє відбір за результатами ЄВІ та ЄФВВ на деякі спеціальності. Водночас наявна певна кількість відрахувань. Тому питання профорієнтації є надактуальним.
  Цього тижня планується відрядження делегації до Рівненського фахового коледжу з метою вирішення кадрових питань.
  Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша закцентував на введенні в експлуатацію Студентського центру, визначення його керівництва та обслуговуючого персоналу.

 

  Начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко проінформував про підготовку проєктів для участі в конкурсі на державне фінансування в наступному році, а також про видання чергових номерів наукової періодики університету.
  Директор студентського містечка Сергій Стецюк доповів про ситуацію в кампусі, активне використання укриттів під час повітряних тривог.
  Керівники профспілкових організацій Ростислав Тарасенко та Олексій Мельник проінформували про допомогу студентам і співробітникам, направлення дітей на оздоровлення.

 

  Начальник відділу кадрів Сергій Грищенко доповів про перебіг конкурсу на заміщення вакантних посад доцентів кафедр.
  Заступник голови Сенату Студентського університету Олександра Калініченко проінформувала про участь представників органів студентського самоврядування університету в медіа-форумі на базі Каразінського університету.
  Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук закцентував на формуванні цін на навчання для студентів нового набору та її корегування для студентів старших курсів.

 

  Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про перебіг аварійних ремонтних робіт.

  Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук проінформував про хід екзаменаційної сесії, попередньому захисті випускових робіт бакалаврів та магістрів. 31 травня відбудеться ЄДКІ для випускників факультету ветеринарної медицини. Триває реєстрація на складання ЄВІ та ЄВФФ.

 

  Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – підбити підсумки відзначення 125-річчя НУБіП. Василю Шинкаруку – контроль за освітнім процесом, зокрема перебігом ЄДКІ, який проводитиметься 31 травня для випускників факультету ветеринарної медицини; складанням сесії, організованим проведенням випусків; ходом подачі документів до магістратури; кадровим питанням щодо представлення в.о. директора Рівненського фахового коледжуВадиму Ткачуку – контролювати своєчасне виготовлення дипломів для випускників бакалаврату 2023 року, оплату за навчання. Валерію Іщенку, Сергію Стецюку – готовність гуртожитків до нового навчального року. Валерію Іщенку – закінчити ремонт дахів навчальних корпусів №№ 4, 10, 12. Начальнику відділу організації діяльності НДГ, Боярської ЛДС та навчально-виробничої практики Миколу Грунтковському – не послаблювати увагу до роботи навчально-дослідних господарств. Сергію Кваші, Вадиму Ткачуку, Тетяні Кондрицькій – розглянути і підготувати пропозиції щодо введення штатних одиниць для забезпечення активного функціонування Студентського центру. Сергію Кваші, Василю Шинкаруку – продовжувати забезпечувати профорієнтаційну роботу і контролювати її перебіг.

 

Пресслужба

 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook