Команда випускників – переможець шахового турніру присвяченого 125-річчю НУБіП України!

29 травня 2023 року

 26 травня проведено шаховий турнір, який присвячений 125-річчю НУБіП України. За традицією змагання в день університету проведено на Алеї слави НУБіП України. Турнір проведено за швейцарською системою у 9 турів, з контролем часу 5:00 на всі кожному учаснику.

  Цьогоріч у турнірі взяли участь 25 команд, кожна складом 5 шахістів. Серед учасників були команди 16-ти збірних ННІ/факультетів університету, дві команди фахових коледжів нашого університету (ВСП «Боярський фаховий коледж НУБіП України» та ВСП «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України»), дві команди аспірантів, команда випускників, команда співробітників університету, команда кафедри військової підготовки, збірна НДІ та команда шахового клубу “Тризубчик”.
  На Алеї слави за шаховими дошками розмістились 125 шахістів, які в запеклих шахових баталіях визначали кращу команду.

 

 

 

 

 

 

  До останнього туру тривала запекла боротьба за призові місця турніру. 2-3 місця розділили між собою команди збірна ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження та збірна факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, оскільки обидві команди набрали однакову кількість балів – по 11 балів. Проте за особистим показником (кількості шахових перемог в турнірі) команда факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК виборола срібло турніру, тоді як збірна ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження отримала бронзу. У складі збірної факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК грали: доц. Савченко Олександр, проф. Паламарчук Ігор, доц. Гудзеко Максим, студенти Ворошилов Данило, Лісневська Марія, Борщ Марина). За збірну ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження грали: доц. Лендєл Тарас, ст.викл. Руденський Анатолій, студенти Галіченко Михайло, Рєзвін Євгеній, Захарченко Антон, Голуб Максим.

  Беззаперечним лідером турніру стала команда випускників, яка посіла перше місце турніру з 14 балами у загальному заліку. У складі команди випускників були: Нога Володимир (випускник економічного ф-ту 1985 р.), Рудик Ігор (випускник факультету енергетики і автоматики 2008 р.), Гуменюк Євген (випускник економічного ф-ту 2019 р.), Фещенко Богдан (випускник юридичного ф-ту 2018 р.), Хоменко Павло (випускник лісогосподарського ф-ту 1986 р.), Жабич Дмитро (випускник ф-ту ветеринарної медицини 1999 р.).

  Кожна команда незалежно від результату отримала позитивні емоції від свята та в очікуванні наступних шахових протистоянь.
  Усім командам висловлюємо вдячність за спортивний азарт та участь у шаховому турнірі.
  Всім бажаємо мирного неба над головою! З вірою в Україну! Gens una sumus!


Тарас Лендєл,
доцент, президент спортивного клубу
“Шаховий король НУБіП України”

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook