Можливості міжнародної співпраці вивчали у Варшаві

9 червня 2023 року
    5–9 червня 2023 року професор кафедри фінансів Юлія Негода прийняла участь у міжнародному семінарі з підвищення кваліфікації в рамках Twinning проєкту «Capacity building of Ukrainian researchers for sustainable livelihoods: socio-economic development» у співпраці НУБіП України та Університету Ріддінг (Велика Британія), що проходив у Варшаві.
    Метою проєкту є розвиток наукових можливостей дослідників для реалізації результатів проєктної діяльності в Україні та Великій Британії.
    Модераторами заходу були професорки Університету Ріддінг Сара Карді, Емма Безкіца та Алла Кравченко з НУБіП України.

    Розпочався семінар з представлення університетів та можливостей їх подальшої співпраці.
  Представники Університету Ріддінг продемонстрували можливості обміну для студентів та науковців (короткотривалі курси підвищення кваліфікації; літні школи).
   Надалі робота семінару була побудована з двох частин, перша – загальне обговорення питань, що стосувалися наукової та публікаційної діяльності науковців університетів. Друга – робота в групах де учасники мали обговорити та запропонувати теми щодо співпраці, визначити, що робить співпрацю успішною?
   Представниці Університету Ріддінг продемонстрували на прикладі Newton Agham project та ZBNF project можливості міждисциплінарної співпраці, обговорили перешкоди і проблеми при підготовці проєктів та їх вирішення.

     Семінар був насиченим та цікавим.
     Дякуємо організаторам за надані можливості!

Юлія Біляк,
доцент кафедри фінансів

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook