НУБіП України запросив на навчання випускників шкіл Волинської області

9 червня 2023 року

   Вибір спеціальності важливий крок в житті кожного абітурієнта, особливо тепер, в час військових дій на території нашої держави, коли багатьом вступникам та їх рідним доводиться змінювати місце проживання.

   В рамках вступної кампанії 2023 та популяризації спеціальностей університету, 8 червня за сприяння ректора НУБіП України, академіка Станіслава НІКОЛАЄНКА, декана факультету аграрного менеджменту Анатолія ОСТАПЧУКА, Голови Камінь-Каширської районної державної адміністрації Ольги ВАЩУК, Голів територіальних громад Олександра ГАВРИЛЮКА, Олега КУХИ, Ігоря ВОЛОСЮКА відбулася онлайн зустріч зі школярами Волині.
Нове життя» - новини Любешівщини
   До гостей звернувся ректор, академік Станіслав НІКОЛАЄНКО, який у своєму виступі закцентував увагу на можливостях та перевагах навчання. Станіслав Миколайович зазначив, що Національний університет біоресурсів і природокористування України як один із флагманів вищої освіти нашої держави навіть в умовах пандемії та воєнного стану продовжує тримати високий рівень надання освітніх послуг та забезпечує організацію освітнього процесу в очному та дистанційному форматах.
 
   Ректор наголосив, що навчання в університеті здійснюється на базі сучасних лабораторій, студенти забезпечені місцями проживання в комфортних гуртожитках та мають широкі можливості окрім навчання проявити себе в спорті, художній самодіяльності, стати частиною команди студентського самоврядування. Також університет пишається своїми випускниками, які є провідними фахівцями багатьох сфер, бізнесменами, міністрами, депутатами. 
   З інформацією щодо особливостей цьогорічного вступу до присутніх звернувся відповідальний секретар приймальної комісії Сергій КОВАЛЕВСЬКИЙ. Сергій Сергійович наголосив на етапах та термінах вступу, конкурсних балах, встановленні пріоритетності при поданні заяв на вступ.
   Про культурно-масову та виховну роботу в університеті розповіла завідувач кафедри культурології Ірина МАЙДАНЮК, яка в свою чергу наголосила на широких можливостях реалізації творчого потенціалу студентів в стінах НУБіП України.
   Інформацією про  спортивне життя університету поділився заступник завідувача кафедри фізичного виховання Сава БРИНЗАК. Нам є чим пишатись в спортивному просторі, адже збірні команди університету з багатьох видів спорту є призерами та переможцями всеукраїнських і міжнародних змагань, гідно представляють наш університет та країну на теренах багатьох областей та континентів.
   До виступів долучився декан факультету аграрного менеджменту Анатолій ОСТАПЧУК, який подякував Головам районних державних адміністрацій та територіальних громад за ініціативу і підтримку у проведенні онлайн зустрічі та можливість представити Національний університет біоресурсів і природокористування України. Анатолій Дмитрович відзначив, що сьогодні НУБіП України - це університет європейського рівня, кращий аграрний університет, який посідає 8-ме місце в загальноукраїнському рейтингу та 3-тє в Києві і саме в нашому навчальному закладі, студенти можуть отримати унікальні можливості під час навчання, хороші знання, навики, компетентності, досвід, який в майбутньому можна конвертувати в успіх, кар’єрне зростання та благополуччя.
   Учасниками Дня відкритих дверей стали навчальні заклади територіальних громад Волинської області, а саме, були наступні колективні підключення учнів 9-11 класів: Тростянецький ліцей, Тинівський ЗЗСО I-III ступенів, Камінь-Каширський ліцей № 1 ім. Євгена Шабліовського, Камінь-Каширський ліцей № 2, Підцир’ївський ліцей, Пнівненський ліцей, Гуто-Боровенський ліцей, Добренський ліцей, Будківський ліцей, Великоглушанський ліцей, Малоглушанський ліцей, Погулянківська гімназія. Також до заходу приєднались Кам’янець-Подільський ліцей № 15 та інші зацікавлені абітурієнти і їх батьки.
 
 
Дякуємо організаторам і учасникам! Чекаємо в приймальній комісії та в навчальних аудиторіях!
 
СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Заступник декана факультету аграрного менеджменту
Лариса КАРПЕНКО

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook