Участь і досягнення Немішаївського фахового коледжу у міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти»

6 червня 2023 року
  ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України» став учасником XIV Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти-2023», яка проводилася 17-19 травня 2023 року в режимі онлайн.
  Виставка є національною локацією, яка об’єднала і згуртувала заклади освіти задля презентації інноваційних розробок, нових освітніх технологій, популяризації й обміну кращим досвідом практики, науки й освіти, інноваційних програм і рішень для освітнього процесу, що особливо актуально в умовах режиму воєнного стану в Україні.
  Організаторами виставки є компанія «Виставковий світ» за інформаційної та організаційно-методичної підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».
  Учасниками виставки стали 23 установи і заклади освіти Київської області та 382 учасників, які представили напрацювання педагогічних працівників у конкурсі з тематичних номінацій.
 Немішаївський фаховий коледж став переможцем конкурсу у номінації «Трансформація професійної освіти в умовах воєнного стану та перспективні напрями її оновлення для розбудови повоєнної економіки» та отримав відзнаку «Золота медаль».
 
  Диплом учасника виставки «Сучасні заклади освіти 2023» та відзнаку вручила директору коледжу Володимиру Альохіну Олена Матушевська – завідуюча кафедрою управління освітою Київського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів на засіданні педагогічної ради 01 червня 2023 року, що стало приємною несподіванкою для усього колективу. 
  В номінації «Трансформація професійної освіти в умовах воєнного стану та перспективні напрями її оновлення для розбудови повоєнної економіки» переможцями стали наші колеги Голуб Раїса Анатоліївна та Поліщук Олексій Миколайович, викладачі спецдисциплін на відділенні «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва».
  
  Особливі відзнаки Національної академії педагогічних наукСертифікати доповідача – отримали:
  1. Олександр Вергелес – кандидат сільськогосподарських наук, заступник директора з навчально-методичної роботи ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України».
  2. Городник Катерина, викладач циклової комісії природничо-математичних дисциплін та інформаційних технологій;
  3. Голуб Раїса, викладач циклової комісії технологічних і рибоводних дисциплін.
  4. Криворучко Яніна, кандидат фізико-математичних наук, викладач циклової комісії природничо-математичних дисциплін та інформаційних технологій – доповідачі семінару «STEM: від технології до освіти».
 
  Наші колеги представили на виставці палітру професійних досягнень освітнього і наукового спрямування, найкращі напрацювання в умовах війни.
  Ніякі перешкоди не завадять нашим освітянам продовжувати свою викладацьку та наукову діяльність.
  Саме професійні досягнення освітян є внеском у Перемогу України!
 
Олена Кищук,

практичний психолог 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook