Обмін досвідом підчас відкритих занять

26 травня 2023 року
Відкриті заняття мають особливе значення у освітньому процесі: вони є формою активного методичного навчання, що сприяє впровадженню досягнень педагогічної науки в практику та активному поширенню позитивного педагогічного досвіду, що підвищує ефективність методичної роботи.
У Боярському фаховому коледжі цього тижня відбулись чотири відкриті заняття: з навчальної практики «Захист рослин» - СТОРОЖЕНКО Н.М.; з іноземної мови – ХМЕЛЬКОВА Р.В.; з філософії – МІКОСЯНЧИК О.П.; з основ підприємництва та маркетингу- АЛЄКСОВА Л.А.
Методисти, адміністрація, викладачі відвідали вище згадані заняття на яких мали змогу запозичити для себе щось нове, корисне та поділитися думками. Адже заняття провели не тільки викладачі, у яких великий педагогічний досвід, а і ті, хто лише розпочав педагогічну діяльність і для для це перший досвід.
Цікавим було заняття з навчальної практики, на якому присутні ознайомилися з особливостями приготування розчинів для обробітку сільськогосподарських культур; на занятті з іноземної мови студенти вивчали види спорту, познайомилися з історією спортивних ігор в різних країнах. На філософії поринули в самобутній світ української філософської думки, а на основах підприємства та маркетингу майбутні агрономи визначали рівні конкурентоспроможності продукції.
 
Методичний кабінет
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook