ТРЕНІНГ «СТВОРЕННЯ ТА РЕАЛІЗАЦІЯ МОЛОДІЖНИХ ПРОЄКТІВ»

25 травня 2023 року
Наразі триває конкурс молодіжних проєктів у Боярській громаді «Дій», який проводиться командою молодіжної громадської організації «bo.molodi» в рамках діяльності Молодіжного банку ініціатив Фонду Боярської громади.
Саме тому до нашого коледжу завітала Лідія САВЕНКО – співзасновниця та голова правління благодійної організації «Фонд Боярської громади», громадська діячка; членкиня: Руху НЕБО (Небайдужі Боярчани), ініціативної групи клубу «Бо.підприємці», ГО «Центр розвитку громад», правління ОСББ «Новий світ».Гостя звернула увагу на важливість участі молоді у вирішенні екологічних проблем Боярської громади, на особливостях створення та реалізації молодіжних проектів.
Активними учасниками тренінгу були: Іванна РАДОК лідер гуртка «ECOSPERE»; викладачі та здобувачі освіти Боярського фахового коледжу.
Заявку на конкурс молодіжних проєктів у Боярській громаді «Дій!» можна подати до 9 червня 2023 року за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc0s4ODzxsTNd3ZTAJMPM-_TyVqCOf_WBg4daB_UTox6fZq1w/viewform.
Проєкти мають вирішувати:
  • екологічні проблеми у громаді;
  • проблеми молодіжної профорієнтації.
Усі проєкти мають бути реалізовані в межах території Боярської міської територіальної громади.
Кожен з нас може зробити свій вклад в збереження довкілля!
 
    Надія МАНІШЕВСЬКА, керівник гуртка «ECOSPERE»
 

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook