НАШІ ВИПУСКНИКИ – НАША ГОРДІСТЬ!

23 травня 2023 року
Сергій СВИДЕНЮК, випускник коледжу спеціальності «Агрономія», від початку повномасштабного вторгнення став на захист нашої країни і до сьогодні стійко боронить її незалежність. З перших днів війни тримав Херсонський напрямок, згодом - Бахмут, на даний час - Запоріжжя. Незважаючи на війну, постійну участь у боях, він знайшов час і можливість передати у подарунок коледжанській спільноті прапор окремої десантно-штурмової 46 бригади із підписами та побажаннями українських бійців з передової, щоб ми тримали свій фронт. Прапор стане реліквією і зберігатиметься у музеї коледжу.
Вчинок Сергія надзвичайно зворушливий – він не забуває тих, хто його навчав, виховував, хто допомагав у професійному зростанні.
Ми гордимося Сергієм і всіма нашими випускниками, які захищають нашу країну від ворога. Сьогоднішнім студентам коледжу є з кого брати приклад. На героїчних вчинках вчорашніх студентів, які зі зброєю в руках боронять спокій мирних, дають можливість вчитися і працювати, будуть виховуватися багато поколінь українців – відважних, гордих, сміливих, вільних і щасливих мешканців незалежної України.
Нехай Господь і всі сили небесні охороняють і захищають наших бійців. Сили Вам, здоров’я і витримки! Повертайтеся живими! Вас чекають вдома з Перемогою! Слава Вам, наші герої!
Іванна ГЕТМАНЬЧИК,
заступник директора з виховної роботи
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook