Відбувся захист курсових робіт студентів спеціальності «Журналістика»

21 травня 2023, 15:08
НУБіП України
  15-16 травня 2023 р. відбувся захист курсових робіт студентів 2-го та 3-го курсів денної форми навчання освітнього рівня «Бакалавр», які навчаються за спеціальністю 061 «Журналістика».

Захист курсових робіт – це важливий складник освітнього процесу та значущий етап у студентському академічному розвитку, де здобувачі вищої освіти мають можливість продемонструвати свої знання, навички та свій науково-творчий потенціал, а відтак студенти-журналісти день захисту своїх курсових очікували з нетерпінням і хвилюванням.

 

Захід відбувся у змішаному форматі: онлайн зустріч (15 травня для студентів 3 курсу) та відкритої презентації своїх здобутків (16 травня для студентів 2 курсу) перед членами комісії, що складалася з викладачів кафедри журналістики та мовної комунікації та студентів.

Упродовж захисту здобувачі освіти презентували результати авторських наукових досліджень актуальних проблем журналістики: звучали змістовні, цікаві та різноаспектні доповіді, демонструвались цікаві презентації, наводились переконливі приклади.

  

У процесі захисту курсових робіт студенти продемонстрували свої перші наукові здобутки, засвідчили ґрунтовне володіння теоретичним матеріалом, уміння вирішувати поставлені перед ними завдання, що є необхідною умовою подальшого професійного становлення. Відповідаючи на запитання членів комісії, студенти розкрили власне бачення щодо вирішення поставлених у курсовій роботі завдань та досягнення мети.

Майбутні журналісти продемонстрували не лише вміння використовувати професійну журналістську «мову», але й здатність досліджувати, аналізувати, критично осмислювати важливі суспільні питання. Студенти вміло аргументували свої розмисли та надавали переконливі докази, що засвідчує успішне засвоєння навичок та прагнення до професійного зростання. Усі роботи об’єктивно та позитивно оцінені та мають необхідний для такого виду робіт відсоток унікальності.

Захист курсових робіт став також чудовою нагодою для студентів повчитися виступам перед аудиторією, щоб упевнено висловлювати свої думки та взаємодіяти зі слухачами. Ці навички є важливими для майбутніх журналістів, завдання яких – бути вмілими комунікаторами та лідерами у галузі журналістики.

  

Висловлюємо щиру подяку викладачам кафедри журналістики та мовної комунікації – керівникам курсових робіт, що стали для нас чудовими менторами, які підтримували наші зусилля та вірили у наш потенціал. Наставники-консультанти надали нам неоціненну допомогу на кожному етапі процесу написання курсової роботи і не лише цінними порадами щодо організації дослідження, але й допомогли сформулювати ідеї зрозуміло, логічно та науково виважено.

Вітаємо студентів з успішним захистом курсових робіт і бажаємо нових наукових здобутків!

Калюжко Єлизавета, Федоренко Аліна,
студентки 2 курсу спеціальності «Журналістика»

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook