Викладачі кафедри теорії та історії держави і права запропонували новий ігровий метод для засвоєння юридичної термінології студентами

17 травня 2023 року

Традиційно у травні кафедра теорії та історії держави і права робить акцент на ігрові форми навчання. І це закономірно! Навчальний семестр підходить до кінця, студентство думками уже на сесії, а тому втягнути їх в ефективну роботу і повторно закріпити  матеріал допомагають саме ігри. За весь період фукціонування кафедри - це різного роду змагання, квести тощо.

Цього року викладачки Анна Мельник, Олена Чомахашвілі і Світлана Авраменко запропонували гру «Покажи!». 12 травня 2023 року вони як модератори провели її на 1 курсі юридичного факультету.

 

Студентам були запропоновані картонні картки з текстом, який містив правовий термін і його коротке пояснення. Після ознайомлення з текстом картки за правилами гри вони пояснювали жестами чи іншими словами це поняття. Перемагав той, хто отримав найбільшу кількість карток.

 

 

За результатами гри 1 місце отримав – Данііл Ржевський, 2 місцеВалерія Москальова, 3 місце розділили між собою Дар’я Вихристюк, Дана Черкасова, Вікторія Бєлуха, а 4 місце - Максим Піхало, Всеволод Уланський, Дмитро Шуляк.

Активними учасниками також були Анастасія Попадюк, Даян Єршов, Павло Горбик, Олександр Мейта, Вікторія Охріменко.

 

Дякуємо студентам і викладачам за їх присутність та участь!

 

Кафедра теорії та історії держави і права

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook