Засідання Вченої ради НУБіП України

20 лютого 2015, 13:00
Навчальний корпус № 10, ауд. 228

20 лютого 2015 р. у 228 ауд. корп. № 10 о 1300 год. відбудеться засідання вченої ради Національного університету біоресурсів і природокористування України.


Порядок денний:

  1. Про присвоєння вчених звань (таємне голосування).
  2. Звіт про підсумки наукової та інноваційної діяльності університету за 2014 р. та затвердження плану науково-дослідних робіт НУБіП України на 2015 рік. Доповідає перший проректор, д.с.-г.н., професор, академік НААН України Ібатуллін І.І.
  3. Звіт про роботу проректора з навчальної і виховної роботи за 2014 р. Доповідає проректор з навчальної і виховної роботи, д.е.н., професор, академік НААН України Кваша С.М.
  4. Звіт про роботу проректора з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності за 2014 рік. Доповідає проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності, к.т.н., доцент Іщенко В.В.
  5. Затвердження річного фінансового звіту та фінансового плану університету на 2015 рік. Доповідає начальник планово-фінансового відділу, к.е.н., доцент Дробот Н.М.
  6. Про рекомендації навчально-методичної ради НУБіП України. Доповідає проректор з навчальної і виховної роботи, д.е.н., професор, академік НААН України Кваша С.М.
  7. Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення посад директора інституту, декана факультету, керівника відокремленого підрозділу НУБіП України. Доповідає начальник відділу кадрів, к.пед.н., доц. Михайліченко М.В.
  8. Про затвердження Положень про екзаменаційні комісії, про екзамени та заліки в університеті. Доповідає начальник навчального відділу, к.т.н., доц. Зазимко О.В.
  9. Про затвердження Положення про приймальну комісію НУБіП України. Доповідає відповідальний секретар приймальної комісії, к.с.-г.н., доц. Ільчук І.І.
  10. Про затвердження Положень про ректорат, факультети та навчально-наукові інститути. Доповідає учений секретар, к.е.н., доц. Барановська О.Д.
  11. Різне.

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook