Семінар-тренінг «Інноваційні технології проведення лісозаготівельних робіт у лісах України» з нагоди 125-річчя НУБіП України

2 травня 2023 року
Кафедра лісівництва ННІ ЛіСПГ НУБіП України

У Національному університеті біоресурсів і природокористування на базі навчальної лабораторії інженерно-технічного забезпечення лісового комплексу кафедри лісівництва 02 травня 2023 року за сприяння генерального директора ТОВ «АНДРЕАС ШТІЛЬ» в Україні Д’яченка Е.Л. у демонстраційно-навчальній лабораторії обладнання фірми STIHL для студентів 4 курсу (та усіх бажаючих) ННІ лісового і садово-паркового господарства (дисципліна «Основи лісоексплуатації) співробітниками фірми STIHL було проведено семінар-тренінг «Інноваційні технології проведення лісозаготівельних робіт у лісах України» з застосування сучасних механізмів на лісозаготівельних роботах. Гарною традицією стає проведення практичних занять, де повною мірою представлені і використовуються механізми згаданої фірми.

Серед таких: бензопили, мотокоси, мотобури тощо. Зв'язок між представниками фірми STIHL і НУБіП України є тривалим та корисним і ми маємо надію на таку ж плідну співпрацю в майбутньому.
Фірма STIHL – виробник високоякісних бензинових, акумуляторних та електричних пристроїв, які користуються незмінно високим попитом ось уже 90 років, як в Україні, так і в усьому світі. Товариство з обмеженою відповідальністю «АНДРЕАС ШТІЛЬ» тісно співпрацює із ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України через безкоштовну передачу механізмів, консультування співробітників та студентів. У нашому університеті створено демонстраційно-навчальну лабораторію обладнання фірми STIHL для презентації нових механізмів, діагностики, ремонту та регулювання вузлів і агрегатів.

Співробітники компанії прочитали для студентів 4 курсу ННІ лісового і садово-паркового господарства лекцію щодо історії становлення компанії, її структури та перспектив розвитку виробництва ручних мотоінструментів. Під час презентації було представлено нові бензомоторні інструменти для лісового і садово-паркового господарства.

Практичні заняття та демонстрація роботи продукції фірми STIHL проходили на демонстраційній ділянці кафедри лісівництва, де студенти та співробітники інституту мали змогу випробувати інструмент, експлуатаційні матеріали та засоби індивідуального захисту.

 

Завідувач кафедри лісівництва

Наталія ПУЗРІНА

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook