Чоловіча збірна факультету інформаційних технологій – переможці університетської спартакіади з баскетболу

25 квітня 2023, 18:49

От і закінчилася довгоочікувана 66-та Спартакіада студентів НУБіП України з баскетболу! Факультет інформаційних технологій повертається до своїх традицій, а саме до призових місць в даному виді спорту!

Протягом 10-24 квітня відбулися змагання з баскетболу серед чоловічих команд ННІ та факультетів. Доволі напруженим був шлях команди факультету інформаційних технологій до фіналу, але відіграли роль постійні тренування, набутий досвід та сформована згуртованість під час змагань, які дали свої результати.

За першість у спартакіаді наша команда змагалася з достойною командою агробіологічного факультету, яка виявилась однією з кращих в НУБіП України. Фінал був дійсно напруженим, до останньої хвилини продовжувалася боротьба, не обійшлося без видовищних моментів. В результаті поєдинку перемогла команда факультету інформаційних технологій.

На фінальний поєдинок прийшли підтримати студентство директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Сергій Михнюк, а також адміністрація факультетів та вболівальники команд-фіналістів. Від імені керівництва та студентства факультету інформаційних технологій після закінчення фінальної гри привітали нашу команду декан факультету Олена Глазунова та студентська організація факультету!

Велика подяка постійним вболівальникам за підтримку, а спортсменам – за чудові результати та витривалість! В наступному році не маємо сумніву, що з такою підтримкою та напрацьованим досвідом наша команда лише подвоїть отримані здобутки.

Вітаємо переможців та призерів змагань!

 

Інна Костенко,
координатор з виховної роботи зі студентам

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook