Виховний захід до роковин чорнобільської трагедії

28 квітня 2023 року

 27 квітня Крушельницький Віктор провів виховний західдля групи магістрів МОБ – 2202, присвячений 37-й річниці аварії на Чорнобильській АЕС у онлайн форматі. В ході заходу студенти мали можливість дізнатись про події, що сталися на Чорнобильській АЕС, і ознайомитись з наслідками цієї трагедії.

Організація такого заходу є важливим кроком для виховання свідомого і відповідального ставлення до проблем екології та енергетики. Чорнобильська катастрофа стала серйозним викликом для української та світової спільноти і залишається актуальною проблемою до сьогодні. Зокрема, під час заходу студенти дізналися про заходи, які були прийняті для ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та про наслідки, які вона справила на екосистему та здоров'я людей в районах, що оточують АЕС.
 
Такі виховні заходи важливі не лише для навчального процесу, але й для виховання молодого покоління в дусі відповідальності та взаємодії зі світом та сприяють розвитку критичного мислення, вмінню аналізувати події, оцінювати ризики та наслідки, також забезпечують формування відповідального ставлення до світу і сприяють формуванню цінностей, які є важливими в житті сучасної людини. Важливо підтримувати інтерес до подій минулого та навчатися на них.
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook