Переможці І етапу студентських олімпіад отримали грамоти

26 квітня 2023, 14:05

Протягом березня на факультеті інформаційних технологій відбулися 8 студентських олімпіад: 2 за освітніми програмами, 4 за спеціальностями та 2 з окремих дисциплін. На вченій раду у квітні переможці отримали дипломи.
Так для проведення олімпіади з Інформатики дистанційно, було створено електронний навчальний курс з можливістю самореєстрації студентів, здійснено розсилку запрошень учасникам та забезпечено онлайн підтримку основних процесів проведення олімпіад від реєстрації учасників до «видачі» відзнак та дипломів. 16 березня 2023 р. учасники й організатори розпочали онлайн зустріч з організаційних питань: погодили умови проведення, дотримання принципів академічної доброчесності та формат комунікацій. Традиційно до участі в цій олімпіаді запрошуються студенти І-ІІІ курсів НУБіП України, які навчаються за такими освітніми програмами: економічна кібернетика; цифрова економіка; економіка підприємства; міжнародна економіка; маркетинг; менеджмент; облік і аудит; аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу; фінанси і кредит; корпоративні фінанси; підприємництво, торгівля та біржова діяльність. І цей рік не є виключенням.

16 березня 2023 року на факультеті інформаційних технологій було проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з інформатики для технічних спеціальностей у гібридному форматі у якій прийняли активну участь студенти спеціальностей 121 “Інженерія програмного забезпечення”, 122 “Комп’ютерні науки”, 123 “Комп’ютерна інженерія”, 125 “Кібербезпека” та 141 “Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка”. Усі бажаючі, а це 19 студентів різних спеціальностей, мали можливість перевірити свої знання та вміння, адже олімпіада була проведена в гібридному форматі, частина студентів була присутня в аудиторії, а інші долучились в онлайн режимі.

14 березня 2023 р. кафедрою комп’ютерних систем, мереж та кібербезпеки було проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади серед студентів факультету інформаційних технологій зі спеціальностей 123 Комп’ютерна інженерія та 125 Кібербезпека.

14 березня 2023 р., як і було заплановано, кафедрою комп’ютерних наук проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальностями 121 – Інженерія програмного забезпечення та 122 – Комп’ютерні науки.

17 березня 2023 р. до першого етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з економічної кібернетики приєдналися 36 студентів 2-4 курсів, які вивчають освітні програми "Економічна кібернетика" та "Цифрова економіка"

24 квітня 2023 р. на засіданні Вченої ради факультету призери І етапу олімпіад отримали грамоти з рук декана факультету Олени Глазунової, а всі, хто підключався дистанційно – привітання та побажання подальших здобутків від членів вченої ради факультету.

Підсумкові результати І етапу олімпіад

Тож, так тримати, навчаємось, наполегливо працюємо, рухаємось до перемоги!

 

Наталія Клименко,
заступник декана з навчальної роботи

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook