Фінансові технології в бізнесі та їх застосування на крипторинку: чергове заняття онлайн-школи майбутнього ІТ-шника для вступників

17 квітня 2023, 10:20

14 квітня 2023 року в рамках онлайн школи майбутнього ІТ-ника відбувся практикум з фінансових технологій в бізнесі та знайомство з ОПП "Економічна кібернетика".

Изображение выглядит как Человеческое лицо, текст, программное обеспечение, Мультимедийное программное обеспечение

Автоматически созданное описание

Розпочала захід заступник декана, доцент кафедри економічної кібернетики, гарант Наталія Клименко, яка розповіла про ОПП «Економічна кібернетика». Акцент було зроблено на траєкторію професійного розвитку випускників та перелік компаній, в яких вони працюють.

Изображение выглядит как текст, программное обеспечение, Мультимедийное программное обеспечение, Веб-сайт

Автоматически созданное описание

Захід містив в собі ряд цікавих інтерактивних заходів та активностей. Використовуючи інструмент Mentimeter word cloud згенерували хмару інтересів учасників, кожен з яких мав змогу відсканувати qr код та написати кілька словосполучень про професії, що їх цікавлять, та інтереси у майбутній професії.

Далі учасники заходу дізналися на реальних прикладах про тренди на фінансових ринках, основні методи та засоби їх аналізу, а також про Bitcoin та інші криптовалюти, особливості формування та реєстрацію на криптовалютних біржах та принципи безпеки у сучасному цифровому світі. Практикум провів завідувач кафедри економічної кібернетики Дмитро Жерліцин.

Під час практикуму також було розглянуто теорію та особливості застосування А/В тестування, яке допомагає підвищити ефективність та збільшити прибуток як окремих підприємців ІТ-шників, так і великого бізнесу. Практичними знаннями поділився доцент кафедри економічної кібернетики Володимир Кравченко.

 

Таким чином, ОПП «Економічна кібернетика» містить важливий перелік дисциплін, в межах яких можна навчитися необхідним методам та засобам для аналізу та обробки даних, а такий тематичний практикум є підтвердженням цього.

На завершення заходу було запропоновано приєднатися до наступних зустрічей, які відбудуться кожної п'ятниці, де учасники матимуть можливість детальніше дізнатися про різні аспекти ІТ-сфери та можливості щодо навчання, а також професійного розвитку. Деталі щодо наступної зустрічі можна знайти на сайті http://bit.ly/3Zuw6Gc. Реєстрація доступна за посиланням https://bit.ly/3Z9YFJt, а місце проведення - на платформі Google Meet https://meet.google.com/vtg-kjgo-erm.

 

Інна Костенко,
координатор з виховної роботи
зі студентами на факультеті,
старший викладач кафедри економічної кібернетики

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook